Hogy lehetséges az, hogy az oroszlán nők tapadnak rám mint a "legyek"?
dec 20-as vagyok és egyszerűen tetszem a legtöbbnek alapból
Nos aláírom, hogy ez egy hülye kérdés férfi részemről, csak úgy benézek ebbe a témába. Azt megfigyeltem, és meglepődtem hogy azok a nők akiknek 07.22-08.21-ig van a születési dátuma, valahogy érdeklődni, közeledni kezdett felém.
Mégegyszer hangsúlyozom, tudom hogy hülye kérdés, csak izgatja a fantáziámat, és előre is elnézést kérek azoktól, akiket zavar kérdésem, és a normális válaszolóknak előre is köszönöm válaszát.
Igazán nincs mit. Ja és jelenleg szingi voltam, csak úgy ideírtam mert bejáratós a billentyűzet. :)
Na csőváz! Tudod, hogy köszön el a nőgyógyász? :)
Majd még benézek.
domináns= aki a vezető fél egy kapcsolatban, aki uralja a másikat. csak hogy tiszta legyen. számomra (én vagyok az egyik válaszoló , oroszlán nő nyilas férjjel) fontos, hogy fel tudjak nézni a férfira, és miért miért nem, nem tudok olyanra felnézni, aki nem akar a párkapcsolatban domináns lenni. ha akarod , hívd úgy, hogy arra izgulok rá. viszont sajnos természetemből fakadóan nem szeretem, ha valaki meg akarja mondani a frankót, mint már írtam. ezért elég viharos a kapcsoaltunk. amúgy benne pont az fogott meg, hogy olyan gazfickó képe van, ,persze nem az, mondta amikor megismerkedtünk, hogy mi a foglalkozása, én meg magamban mondtam, hogy aha, meg voltam győződve hogy valami maffiózó vagy ilyesmi. :D és az is tetszett, hogy független, mind anyagi mind szellemi értelemben. nem fogad el kritikátlanul más véleményt, ha ő meg nem vizsgálta. sokat tanultam mellette , az is hozzátartozik hogy 8 évvel idősebb....amellett jól kiegészítjük egymást, mindeketten szeretünk mozogni, és a testiekben is nagyon egy húron pendülünk. :) (nekem fontos, hogy ne üljünk mindig otthon, és hát igen, a szex is fontos). :)
szóval, leszámítva az akaratpárharcot, nekem ő a tökéletes férfi.
Én a kapcsolataimban én voltam a vezér (nyilasként).
Én makacs vagyok és ha valami nem érdekel nem is foglalkozom vele, ha nem muszály. Az unalmas embereket és dolgokat mindig kikerülöm és ha valami érdekel utánamegyek.
Ha a párom valamin felmérgelte magát, én annál jobban idegesítettem, ennek az lett az eredménye hogy inkább nevetett, mert közben észbekapott, hogy csak bohóckodom vele. Úgy tetszettem neki, ahogy voltam (amit máig sem tudok miért, miközben mindig lebecsültem magam). De azért egyik kapcsolatom sem volt Győzike és Bea asszony tipusú.
Vágom a dolgot hogy semmi sem horoszkóp függő, de útmutatásnak viszont alkalmas dolog.
Én meg pont a nyilasokat vonzom, néha mint kihívást, néha csak mert...
Érdekes figurák és kedvemre valók, csak mindíg megfeledkeznek róla hogy bármennyire is úgyérzik, nem vagyunk egy szinten, mikor észosztásról van szó. Talán pont ezért is vonzom őket. Apropó, ez alól az oroszlánok sem kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!