Hogy lehetséges az, hogy az oroszlán nők tapadnak rám
mint a "legyek"?
Figyelt kérdés
dec 20-as vagyok és egyszerűen tetszem a legtöbbnek alapból
Nos aláírom, hogy ez egy hülye kérdés férfi részemről, csak úgy benézek ebbe a témába. Azt megfigyeltem, és meglepődtem hogy azok a nők akiknek 07.22-08.21-ig van a születési dátuma, valahogy érdeklődni, közeledni kezdett felém.
Mégegyszer hangsúlyozom, tudom hogy hülye kérdés, csak izgatja a fantáziámat, és előre is elnézést kérek azoktól, akiket zavar kérdésem, és a normális válaszolóknak előre is köszönöm válaszát.
Nyilas vagyok, utálom ha beleszólnak abba amit csinálok meg ha nem hisznek nekem. Amit szeretek, az a függetlenség. Mindenkivel őszinte vagyok, sokszor makacs, konok és önfejű, beszélni nem nagyon szeretek csak akkor, ha azzal a valakivel tudok egyhúron lenni. Hamar felkapom a cukrot, alapjáraton félénk és visszahúzódó vagyok, ha felb@szn@k valamivel, akkor jobb ha egyedül hagynak, mert "török-zúzok".
2010. dec. 2. 14:09
12/26 anonim válasza:
Én oroszlán nő vagyok,eddig mindig a rosszfiúk vonzottak,ne kérdezd miért.Biztos nem vagy egy tejbetök és megkell küzdeni érted.
2010. dec. 2. 14:12
13/26 A kérdező kommentje:
És nektek milyen tulajdonságú volt az a "rosszfiú"?
Ez többértelmű. Van jó humora, jól tud vagánykodni? Mindig bunyózik, kötözködik? Ezt a rosszfiú elnevezést nem nagyon vágom, de az utóbbira tippelek.
2010. dec. 2. 14:15
14/26 A kérdező kommentje:
Rám már mondtak olyat, hogy szerény visszahúzódó, de időnként nagy a pofája és mindig piszkálódik, kárörvendően kiröhögi a másikat.
2010. dec. 2. 14:17
15/26 anonim válasza:
Vagány,nem bűnöző.Jó humor,képes hülyét csinálni magából egy poén kedvéért.Ad magára,férfias külső,jó illat,igen a feromon is.Valahol "megfoghatatlan",és kiszámíthatatlan.
2010. dec. 2. 14:19
16/26 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam dominánsnak, sokszor mondtam mindenkinek makacsul, hogy nem vagyok képes egy lánnyal tartós kapcsolatra, de mások mondták hogy ez hülyeség felejtsem el, és egyszer mit ad Isten sikerült valami egy oroszlán nővel. Mert én csak azt hiszem el, amit látok. Megvédem partnerem, de bunyózni tudásom a béka v@l@g@ alatt van.
2010. dec. 2. 14:23
17/26 A kérdező kommentje:
Ma 14:19
Mire elküldtem utósló kommentem, utána olvastam el válaszod.
Ami abba volt az viszont igaz rám. Asszem menne a dolog veletek, de velem érdemes vigyázni mert éles a nyelvem. Ritkán szólalok meg, de akkor nagyot mondok.
2010. dec. 2. 14:27
18/26 anonim válasza:
Amugy nyilas haverokkal,barátnőkkel mindig jól kijöttem én mint oroszlán.Párkapcsolatban is,igaz nem volt tartos,de van eredménye.Egy lányom aki szintén nyilas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!