Hogy lehetséges az, hogy az oroszlán nők tapadnak rám mint a "legyek"?
dec 20-as vagyok és egyszerűen tetszem a legtöbbnek alapból
Nos aláírom, hogy ez egy hülye kérdés férfi részemről, csak úgy benézek ebbe a témába. Azt megfigyeltem, és meglepődtem hogy azok a nők akiknek 07.22-08.21-ig van a születési dátuma, valahogy érdeklődni, közeledni kezdett felém.
Mégegyszer hangsúlyozom, tudom hogy hülye kérdés, csak izgatja a fantáziámat, és előre is elnézést kérek azoktól, akiket zavar kérdésem, és a normális válaszolóknak előre is köszönöm válaszát.
18:13! :-))))
Lehet, hogy finom a húsa.
szia, én oroszlán nő vagyok és több nyilassal is összehozott már a sorsom, ha te tipikus nyilas vagy, akkor biztos te is bejönnél! :)))
amúgy az elméletem az, hogy egy tipikus oroszlán nő elég emancipált, de párkapcsoatban jó ha a a férfi dominál valamiképp. erre egy nyilas képes (lehet) egy oroszlánnal szemben. nálunk vannak is emiatt viták ezerrel. szeretném ha dominálnának, de ugynakkor utálom is, ha meg akakrják mondani a frankót! :))))
a férjem is nyilas. :)))
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!