Mi a véleményetek Csórics Balázsról?
rövid asztrológiai videókat rak fel, hirdeti a konzultációit amik méregdrágák.
mindig az aktuális jeggyel foglalkozik, így jelenleg a Vízöntővel, a Skorpió óta követem (akkor találtam rá). Mindegyik jegynél a szenvedést hangsúlyozza.
Akkor ha neked minden lehúzás tanulj a neten asztrológiát.
Van egy csomó youtube-videó, ingyen megnezheted.
Ha szerinted maga az asztrológia lehúzás felesleges rá pazarolbod az idődet. Hagyod a francba éled az életed tovább, nem a máséval foglalkozol és nincs probléma. Ennyi.
14
Erre nem tudok mit mondani még nem voltam semmilyen konzultáción.
Most lehet látod, hogy nem biztos hogy a 30-40 ezres a lehúzás...
Minden relatív...
De szerintem nem érdemes hüledezned az áron. Ez kicsit olyan, mintha állnál a boltban és néznéd hogy van van 900 Ft-ért meg ugyanakkora vaj 1900 Ft-ért is és hüledeznél hogy milyen drága, ahelyett, hogy ha van pénzed meg kell akkor megveszed azt amelyiknek nem sokallod az árát. Összevetve hogy mennyire szükséges vagy mennyire éri meg. Ha meg neked nem éri meg vagy nincs rá pénzed akkor nem veszed meg.
Ennyi.
12es voltam és nem, nem én vagyok a Balázs 13-as. 😂
Összegyűrném vele a lepedőt 😁
Engem a horoszkópok nem érdekelnek ennyire, a pasira versei miatt figyeltem fel anno.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!