Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen csillagjegyű nő illene...

Milyen csillagjegyű nő illene hozzám?

Figyelt kérdés
Bika férfi vagyok. 46 éves.
nov. 14. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Skorpió, Bika, Szűz, Bak horoszkóp szerint.
nov. 14. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:

A Napjegynél lehet eltérő, ott inkább az elemek minősége segít, inkább az Aszcendens kiegészítő párját (Deszcendens) nézd, és a Vénuszt hogy milyen jegyben áll. Véleményem szerint a Vénusz mutatja meg igazán hogy milyen NŐ az, akire vársz! Ha a Halakban áll, akkor Halak típusú nő.

Nők esetében a Marsban található jegy jelzi álmai férfiát.

nov. 15. 01:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudod a születési adataidat pontos időponttal, helyszínnel?

Mert akkor meg tudod nézni!

nov. 15. 01:39
 4/6 anonim ***** válasza:

♀️

[link]

♂️

[link]

nov. 15. 01:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Amilyen jegyben áll a Vénuszod, olyan vagy inkább olyan aszcendensű nők jönnek be neked. Ez jelezheti azt is, hogy hol ismered meg, pl. munka közben vagy baráti társaságban. A párkapcsolati kötődésedet, elvárásaidat és gátjaidat a 7-es ház mutatja. A szexuális kalandokat vagy azok hiányát az 5-ös. Hogy kit tartanál anyádhoz hasonlónak, azt meg a Hold. Szóval ilyeneket lehet megnézegeti az egyéni képletedben és akkor rájön az ember, hogy az asztrológia szerint is sokféle megoldás lehet elég jó. És sokkal egyszerűbb, ha csak nyitottan ismerkedsz, mármint tényleg meg akarsz ismerni nőket, mint személyiség, és az alapján dönteni, jól érzed-e magadat vele, mint egy előre gyártott fiókba beletuszkolni valakit. Az biztos nem fog működni, hogy a társkeresőn beikszeled, hogy csak Halakkal vagy csak Mérlegekkel akarsz randizni. Vagy ha mégis, az nem ezért lesz :D
nov. 15. 12:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem egy hozzáértővel. Azt mondta a születési adataim alapján az aszcendes is Bika. Valami dupla vénuszt említett, és valami föld jegyet, de nem tudom mi itt a lényeg, mert csak ennyit tudtam vele beszélni.
nov. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!