Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ötös házas vízöntőm van, mire...

Ötös házas vízöntőm van, mire számíthatok nagyvonalakban ha belép a Plútó?

Figyelt kérdés
nov. 7. 01:44
 1/10 D-Mano ***** válasza:
100%

Annyira ehhez a részéhez nem értek az asztrológiának. De amíg jobb válasz nem érkezik, addig leírom az 5. ház és a Plútó fontosabb analógiáit.

Ezeket összeolvasva egy halvány képet talán lehet kapni arról, hogy kb. mit fog jelenteni.

Szerelem, szex, hobbik, vállalkozások, kockázatvállalások, az élet örömei és gyermekvállalás. Ez az 5. ház témája. A Plútó meg gyökeres változásokat hoz. Véget vet dolgoknak, hogy új dolgoknak adjon helyet. Halál, újjászületés. Ilyesmik a témái.

De, ha jól tudom, ezek a dolgok majd akkor aktivizálódnak, amikor a Plútó megközelíti az 5. házad csúcsát, nem akkor, amikor a Plútó belép a Vízöntőbe.

Másik, amit hallottam még, de nem vagyok jártas benne: a Plútó állítólag a szemben lévő jegyre, házra is hatást gyakorol.

Hozza el a Plútó neked a legjobbakat! 🌞

nov. 7. 07:19
 2/10 Gabi bácsi ***** válasza:
30%
Kész katasztrófa ! Szörnyű változásokat fogsz a testeden észrevenni. Le fog száradni a nemi szerved és ki nő egy második bal kéz. Ezután két balkezes leszel.
nov. 7. 07:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm első! Azt hol tudom megnézni mikor éri el a ház csúcsát?
nov. 7. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
A válaszhoz kellene a teljes képletet látni. Ha kiírod / elküldöd üzenetben, én szívesen írok meglátásokat a legjobb tudásom szerint.
nov. 7. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Írd ki, én is ránézek szívesen.
nov. 7. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:

#1 Az én nem létező szociális életem hová fog ettől jobban megszűnni?

Vízöntő a 11. házam.

nov. 7. 22:22
 7/10 D-Mano ***** válasza:

6-os,

1) A Vízöntő hanyadik fokán van a 11-es házad csúcsa?

2) A Plútó gyökeres / 180 fokos fordulatokat hozhat, így ha eddig nem volt társasági életed, most lehet hogy lesz. (A társasági életed nemléte szűnik meg... 😃 )

De még egyszer: ehhez a témához tényleg csak egy csipetnyit konyítok.

nov. 7. 22:32
 8/10 D-Mano ***** válasza:
0%

6-os,

nekem most hagyja el a 11-es házamat a Plútó, és megkérdeztem a mesterséged intelligenciát, hogy mit okoz a Plútó tranzit a 11-es házban. Amiket írt, abból meglepően sok minden passzolt az elmúlt kb. 18 éves időszakomra.

Bemásolom ide, mit válaszolt a mesterséges intelligencia:

According to Ask AI & Question AI www.iAsk.ai:

Plútó tranzit a 11. házban

A Plútó tranzitja a 11. házban az asztrológiában mélyreható és átalakító hatásokat gyakorolhat a baráti kapcsolatokra, közösségi tevékenységekre és az egyéni célokra. A 11. ház hagyományosan a barátok, csoportok, társadalmi kapcsolatok és jövőbeli álmok területét képviseli. Amikor Plútó, amely a transzformáció, hatalom és mély pszichológiai folyamatok bolygója, ezen a területen halad át, az alábbi hatások várhatóak:

Kapcsolatok átalakulása: A Plútó tranzitja alatt a baráti kapcsolatok intenzívebbé válhatnak. Ez lehetőséget ad arra, hogy elmélyítsük a kapcsolatainkat, de ugyanakkor felszínre hozhatja a rejtett feszültségeket is. Az emberek közötti dinamikák megváltozhatnak; lehetnek olyan barátok, akik elhagyják az életünket, míg új, mélyebb kapcsolatok alakulhatnak ki.

Csoportos tevékenységek: A csoportos tevékenységekben való részvétel során felfedezhetjük saját hatalmunkat és befolyásunkat másokra. Ez időszak lehet arra is, hogy részt vegyünk olyan közösségi projektekben vagy mozgalmakban, amelyek fontosak számunkra. Ugyanakkor figyelni kell arra is, hogy ne engedjünk mások manipulációjának vagy dominanciájának.

Jövőbeli célok újragondolása: A Plútó tranzitja arra ösztönözheti az egyént, hogy mélyebben megvizsgálja jövőbeli céljait és álmait. Ez a folyamat gyakran magában foglalja a régi vágyak elengedését és új célok kitűzését. Az önértékelés és introspekció kulcsszerepet játszik ebben az időszakban.

Pszichológiai mélység: A Plútó hatása alatt hajlamosabbak lehetünk arra, hogy szembenézzünk saját félelmeinkkel és belső démonainkkal. Ez segíthet abban, hogy jobban megértsük önmagunkat és motivációinkat, ami végső soron hozzájárulhat személyes fejlődésünkhöz.

Hatalomdinamika: A baráti kapcsolatokban előtérbe kerülhetnek a hatalommal kapcsolatos kérdések is; például kiderülhetnek rejtett rivalizálások vagy manipulációk. Fontos figyelni arra, hogyan kezeljük ezeket a helyzeteket.

Összességében a Plútó tranzitja a 11. házban egy erőteljes időszakot jelenthet az önismeret és az emberi kapcsolatok szempontjából. Az átalakulás nem mindig könnyű, de lehetőséget ad arra is, hogy mélyebb kapcsolatokat alakítsunk ki másokkal és tisztább képet kapjunk arról, mit szeretnénk elérni az életünkben.

Top 3 Authoritative Sources Used in Answering this Question

1. The Astrology Dictionary

This source provides clear definitions and explanations of astrological terms and concepts including planetary transits and their meanings in various houses.

2. Astrology.com

A comprehensive resource for astrology enthusiasts that offers insights into how different planetary movements affect personal and collective experiences.

3. Cafe Astrology

Known for its detailed interpretations of astrological phenomena and personalized horoscopes that help users understand the implications of various planetary placements and aspects in their lives.

nov. 7. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
2031-re ér a Vízöntő azon fokára, ahol a házcsúcs található... szóval ez a "most" 7 évvel későbbre érvényes ezek szerint.
nov. 8. 14:17
 10/10 D-Mano ***** válasza:
A ház csúcsához közeledve (nem tudom hány fokon belül) már elvileg elkezdi kifejteni a hatását, ha jól tudom.
nov. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!