Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Saját életedben mit vársz a...

Bálvány kérdése:

Saját életedben mit vársz a Vízöntő Plútótól?

Figyelt kérdés
A jegyváltást mindig mundán (világi/politikai) témákkal hozzák kapcsolatba, pedig az egyén szintjén is hat. Születési képletedben melyik házba esik majd a Plútó, milyen bolygókkal hoz létre fényszögeket? Hol lesznek a nagy átalakulások? Ha elég öreg vagy hozzá, írd meg az előző jegyváltásai mit hoztak személyes életedben!

nov. 5. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Vízet.
nov. 5. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Termeszetesen a halalt, hiszen a 8-asban lesz a tranzit, vagyis a 60-at nem erem meg.

5-os hazas Plutom van, Merleg 29°. Most van a kvadrat, lesz egy kis korhazi kezeles es mutet kilatasban.

Amugy Skorpio Mars-Szaturnuszom van, majd oket is megkvadratolja 10 ev mulva, meg az Ikrek Uranusz telibeveri a 12-es cuccaimat, es aktivalja a Yod-ot.

Elegge felelmetes tranzitok ezek.

40F truecel

nov. 5. 13:14
 3/3 D-Mano ***** válasza:

Semmit nem várok, csak reménykedem, hogy nem hoz rosszabbat, mint ami eddig volt. Az elmúlt 10 évem szörnyű, és egyre szörnyűbb volt.

Nekem eddig a 11. házamban rakoncátlankodott a Plútó, a Vízöntő 3. fokán kezdődik a 12-es házam. Vannak ott nálam bajok bőven, az nem lenne baj, ha azokat kirobbantaná a posványából a Plútó, csakhát az is jó lenne, ha olyan robbanások lennének, amiket azért túl tudok élni, mert az nem túl célra vezető, ha a 12-es házammal együtt én is felfordulok... 😅

Születésemkor a Nyilas elején, a 9-es házam csúcsán állt a Plútó, szóval volt már egy Nyilas -> Bak jegyváltás és egy 9->10->11-es házváltások az életemben, de ahogy ránéztem erre, rájöttem, hosszúkás munka lesz visszatekintenem, hogy vajon milyen változásokat hozott eddig az életembe a Plútó kavernyálása... 😃

nov. 7. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!