Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen erőforrásokat láttok...

Milyen erőforrásokat láttok ebben a születési képletben, ami kezelhetőbbé teszi a sokáig tartó, nehéz fényszögekkel kísért Plútó tranzitot?

Figyelt kérdés

[link]

Mindent egybevéve miről szól ez a tranzit? Mik lehetnek a jó és a rossz kimenetelek?

okt. 29. 09:24
 1/2 Bálvány ***** válasza:
100%

Rázós buli indul.

A jó hír, hogy a Plútó végleg kimegy a Neptun mögül és a levegősebb Vízöntőbe ugrik át. A közeljövőben kellemetlen karrier helyzeteket hozhat, hogy a t. Mars a szül. Nap mögé állva támadja a t. Plútót. De ekkor még szerintem nem lesz semmi komoly. Jövő tavasz végén viszont a Neptun-Szati átkirándul a Kosba és beáll a szül. Hold mögé. Akkor már érdekesebb lesz, mert 3 nagy bolygó fényszögeli a Napot és a vele trigonban lévő szül. Holdat. Valami komoly történik itt Munka fronton, karrier vonatkozásban, ami otthoni átalakulásokat hoz és lóvét is teremt mert a szül. Plutó is érintett (tüzes királytrigonod van). De hogy lásd mennyire nagy lesz a hullám, itt már direkciókat kell nézni, meg profekciót. Lehet, hogy az igazi változás 2026 tavaszán jön csak a Szati-Neptun végleges jegyváltásával. A tranzit önmagában pontatlan, csalóka lehet.

okt. 29. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi az elemzést, Bálvány! A direkciók-profekciók szintjénél még nem tartok, de lassan elkezdem azokat is nézni, emésztgetni.

A konkrét részletekkel nem terhelem a kérdést olvasókat, de nagyon érdekes látnom, mennyire összecsengenek az életem történései a képletem és a tranzitok által mesélt sztorival. Soha nem volt még ilyen drasztikus végigégésben részem, semmilyen területen. Konkrétan darabjaira van szétrobbantva az érzelmi világom és a munkaéletem - gyökértelen vagyok, belül csupa bizonytalanság és zaklatottság, így kint sem találom a helyemet. Bár sok szembesüléssel teli ez az időszak, nagyon várom már a Plútó eltávolodjon a születési Neptunomtól, de izgulok is, mi lesz a folytatás. A 6. házas történésektől én is sokat várok, mert az ad számomra érzelmi stabilitást, ha hasznosnak érzem magamat, ez pedig kihat a világi érvényesülésem egyéb pilléreire. De tartok attól, hogy addig nem lesz nyugtom, megérkezés-élményem és mélyebben átélt magabiztosságom, amíg a tranzit Plútó ki nem lép a születési Nap támadásából. Most csak úgy dobálja a témákat, komplexusokat. :D Az is gond, hogy a Merkúrom is a problémás területre koncentrál... Épp a leghangsúlyosabb házaim az érintettek.

okt. 29. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!