Érdekes, de rövid ideig tartó álmom volt: Arra emlékszem, hogy valaki azt mondja, hogy a "párom".... Mindezt felém fordulva mondta, én meg meglepődtem. Ez mire utalhat?
A környezetre és a személyt, aki mondta, nem tudom körbeírni. Csak a fenti szituációra emlékszem.
Magára, hogy milyen szövegkörnyezetben hangzott el, nem emlékszem, csak erre a rövid kis történésre.
Tedd el ezt az érzést, az emléket.
Eljön majd a pillanat, talán hónapok, talán évek múlva, amikor egy pont ilyen szituációban találod magad, és ahogy kimondja ez a valaki, rádöbbensz az érzésre: déjà vu!
És eszedbe fog jutni ez az álom!
Talán nem is az a legfontosabb, hogy mire utal, vagy mit jelenthet. Inkább az a fontos, hogy milyen érzelmeket váltott ki belőled? Pozitív, vagy inkább negatív érzések töltöttek el? Hogy élted meg ébredés után az érzést?
Az utalhat rá, hogy milyen irányba terelődik a jövőd. :)
Remélem nagyon pozitív élmény, érzelem kapcsolódik az álmodhoz, és remélem nagyon boldog leszel a pároddal. :)
#1.eskét meg engedd el a fénybe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!