Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » SOS!Borzalmasan megérintett...

SOS!Borzalmasan megérintett az álmom, mit jelent, mire utalhat?

Figyelt kérdés

Volt régen egy fiú barátom akit nagyon szerettem mint barát, nyilván. Ténylegesen egy kölyök barátságról van itt szó, 12-13 évesek voltunk. Az idő elteltével a barátságunk is megromlott, utoljára 2018-ban beszéltem vele.

Ma éjszaka azonban vele álmodtam. Integetett a kocsiból, aztán hirtelen este lett és ült valaki mögött a motoron. A motor állóhelyzetben volt, majd mikor elakartak indulni, leesett és betörte a fejét mert pont egy téglára esett. Oda sem mertem nézni és elsétáltam.

2021. márc. 20. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az àlom nem tudom jelent, de egyszer egy baràtommal àlmodtam, hogy balesetük volt. Reggel első dolgom volt felhívni. A vàlasz meglepett, nyaralni mentek, hajnalban karamboloztak, a kocsi összetört, de ők jól vannak.
2021. márc. 20. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Passz de túlleszel rajta, én egyszer kvázi leéltem egy fél életet álmomba aztán felkeltem az álombeli családom nélkül, lehet ez még megrázóbb.
2021. márc. 20. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hivd fel, irj rá, azzal nem árthatsz semmit. Szerintem lehet vele valami..
2021. márc. 21. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2021. márc. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!