Mire utalhat ez az álom?
Iskolában voltam, a régi általános iskolában, középiskolai diákként. Mesztelen voltam, próbáltam felöltözni. 4 osztalytarsam verbálisan és fizikálisan bántalmazott. Amikor elmondtam a tanárnak (aki egyébként a volt általános iskolai osztalyfonokom volt) ra sem hederitett. Sírtam, rosszul éreztem magam, jó pár osztálytársam vigasztalt.
Krúdy Gyula álmoskönyvében nem leltem semmit.
Utalhat ez valamilyen lelki sérelemre?
Valószínűleg benned maradtak a rossz iskolai emlékek.
A meztelenség maga a védtelenség, nem tudtad magad megvédeni, a tanár aki valszeg igazságot tudott volna tenni, nem segített. Viszont az egy pozitív pont, hogy többen melletted álltak.
Szóval mégsem voltál teljesen egyedül.
Azt te tudhatod, hogy ennek van-e bármi hatása a jelen életedre, pl. viselkedésben (mennyire tudnád magad most megvédeni), van-e elég önbizalmad.
Köszönöm!
Kettes, nem aludtam meztelen. :) De ezt majd kipróbálom!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
4.
Igen,általánosban és középiskola első évében is megtörtént. Csak verbálisan. Azóta minden rendeződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!