Mi a véleményetek arról az egész világot izgalomba tartó videóról amin kötelékben mozgó ufók láthatóak a dél kínai tenger fölött?
Figyelt kérdés
A tudósok,katonai és repülésügyi szakértők sem tudják mik lehetnek a felvételen látható fény-pontok.
Az ufókutatók és az okos emberek persze tudják hogy ez egy Földönkívüli vagy Atlantiszi űrhajó flotta.
Önök mit gondolnak?
2021. dec. 14. 21:14
1/8 anonim válasza:
Felőlem repkedhetnek, engem ma sem zavartak.
2/8 anonim válasza:
Szerintem az sokkal ufóbb, hogy a címben tegezés van a szövegben magázás. Én mit gondolok? UFO rules Önök/Ti!
4/8 anonim válasza:
3-as én nem találkoztam velük.
De ezzel a kérdéssel már x-edjére. Egyiknél írtam, hogy hasonlítanak az egymás után jampizó Starlinkekre, és a pacman játékra. Csak ugye a Starlinkeket akkor látni mikor az űrbe juttatják őket, és csak éjszaka. Én már láttam olyat, érdekes volt, ahogy úsztak egymás után.
5/8 anonim válasza:
Hiába törölteted a válaszom Ufokurtató vagy Velociraptor, akkor is áll a pontom, hogy ez hülyeség. Ha igazi lenne, akkor már rég töröltetve lett volna a videó.
6/8 anonim válasza:
Teljesen úgy néz ki, mint egy kütyü ledjeinek a tükröződése a többrétegű ablakon.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Felhívtam egy csomó embert. Izgatott volt mind. Az egyiknek kirepedt a bejglije, a másiknak meg csodásra sikeredett.
Ufókról hiába kérdeztem őket. Szóval az egész világ-12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!