Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Büntethető, számon kérhető az...

Bálvány kérdése:

Büntethető, számon kérhető az asztrológus?

Figyelt kérdés
Befizettél 20 ezret és azt monda jövőre fellendül a karriered. Hát nem így történt. Jelezte, hogy kihívások várnak a párkapcsolat területén. Az asszony meg csak simán elhagyott. Ez már csalás? Feljelenthetem az asztrológusomat? Ha bemegyek a rendőrségre milyen törvényre hivatkozzak? Milyen kártérítést kaphatok?

nov. 6. 14:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#20 Tehát a bíró mondja meg, egy okkult szolgáltatásnál mennyi a méltányos tarifa? Mert ugye egyértelmű az elszemtelenedés a jogban. [link]
nov. 7. 04:44
 22/24 anonim ***** válasza:
Ez az ügy nem fog bíróságra kerülni:)
nov. 7. 04:59
 23/24 Szervizmérnök úr ***** válasza:
55%

21.

A bíró általában felkér szakértőt, majd annak alapján van bizonyos mérlegelési joga, ilyen helyzetekben.

Amit te példaként felhozol, irreleváns helyzet szerintem és elég gyerekes felfogásra vall, felesleges terelés.

Ahogy múltkor is javasoltam neked, ha jól emlékszem, hol kell feltenni a kérdést, oda írd be például:

"Egy olimpia rendezési jogának pályázati anyaga miért kerül tetemes összegbe a reménybeli rendező számára?"

nov. 7. 05:23
 24/24 anonim ***** válasza:
Inkább százalékot kellett volna adnod, ha tényleg fellendül, a fellendülés haszonból kap mondjuk az első három évben 10 %-ot.
nov. 8. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!