P. Szabolcs Emil asztrológusról vélemény?
Figyelt kérdés
Eddig sosem hallottam róla.Tiktokon nagyon jónak tűnő és könnyen érthető tartalmakat tesz közzé. Okleveles asztrológiai tanfolyamot is indít.máj. 8. 12:15
3/8 A kérdező kommentje:
Tiktokon van a legtöbb videója, beírod hogy pszabolcsemil es már ki is dobta. Instán is vannak vidik, de lényegesen kevesebb mint tiktokon.
máj. 8. 13:46
5/8 Bálvány válasza:
Pontosan mit akarsz tőle? Saját képlet elemzés? Tanfolyam? Nézd meg youtube-on a régebbi videóit!
"Akciós horoszkóp jóslás", "Megkérdezték ezt a ROBOTOT, hogy hisz-e ISTENBEN", "Benő bácsi DERÉKFÁJÁSA és annak LELKI OKAI "
Szóval szerintem pont ennyire kell komolyan venni.
6/8 A kérdező kommentje:
Bálvány, nézd meg a tiktok csatornáját ahol a kérdésekre reagál. Youtube már eléggé lecsengőben van, szerintem inkább a tiktokot használja már inkább( ő is), valamennyivel interaktívabb. Alapból van egy vicceskedő stílusa a pasinak, attól függetlenül mondjuk, hogy nem vér komolyan adja elő a mondókáját még nem irnám le. A “szakmai” részébe nem látok bele nyilván ezért a kérdés.
máj. 8. 14:07
7/8 Bálvány válasza:
Miért kell neked pont ez a muki? Rengeteg komoly szakember van, akár az olcsóbb árkategóriában is.
8/8 anonim válasza:
Inkább Takács Tiborhoz menj ő legalább realista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!