Bika nő ikrek férfi ?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek valakinek van e ezzel kapcsolatban bármi féle észrevétele vagy voltatok e vagy esetleg kapcsolatban éltek e ikrek jegyűvel nőként? Vagy fordítva…
Milyenek együtt? Hogy írnátok le eme két jegy összeférhetőségét?
okt. 22. 18:54
1/3 anonim válasza:
Nem fér össze egyáltalán. A levegő meg a föld totál ellentétes.
2/3 Kólauborkával válasza:
Áh, a sugár és a szén nem ér össze. Meg sem próbálnám…
3/3 anonim válasza:
Én voltam ikrek , a nő bika szűz asc kígyó évben nagyon érzelmes lelkis szinpadias ragaszkodó pedáns féltékeny hű . Szenvedélyes érzelmes vad viszony , fenyegető exekkel . Én a közép felé ellazáztam és a kitöréseire kioktatással főleg ésszel léptem nem érzelemmel és nem megfontoltan . Azért mert ilyen vagyok , na meg a nő manöken volt millió nyálcsorgató bepróbálkozó pacák akikkel eldicsekedett de a baráti ismerőseimre alaptalanul gyanakodott . Ráuntam otthagytam , aztán találkoztunk 10 évre rá nekem bak nő neki mérleg palija lett . Nem törvényszerű az elemek fedése passzolása stb , nincs örök harmónia legalábbis kevés létezik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!