Ikrek férfi és Rák nő párkapcsolat?
Én vagyok a Rák nő, Szűz aszcendenssel és Skorpió Holddal.A férfi Ikrek napjegy, Rák aszcendens, Oroszlán Holddal.
A többi bolygó pedig ugyanaz nálunk, ugyanabban a jegyben állnak, mert 8 nap különbség van a születésnapunk között és ugyanaz az èv is.
Persze tudom,hogy nem csak ezen múlik két ember kapcsolata, csak kíváncsi vagyok. Másnál volt ilyen felállás? Tapasztalatok?
"Másnál volt ilyen felállás?"
Aha persze. Matekból biztos jó voltál. Én csak nagy nehezen tudok permutációt számolni, de szerintem 12 a hatodikon azaz 2 985 984 emberből egynél lehet ez a csillagjegy kombináció. Ide persze bőven írogat ennél több ember is.
A Mars és Vénusz között nem lesz meg a kellő dinamika, ha mindkettőtöknek ugyanabban a jegyben van (persze nem tudom hogy hol),
A Holdatok pedig üti egymást. Ha az egyéni képletben valamelyik félnek van vele konfliktusa, akkor azt viszi is át a párkapcsolatba projekcióként. Ha megerősítést kap a Marstól, Vénusztól, Merkúrtól, az tovább erősíti a meggyőződést, hogy ő felszínes, te pedig nyomasztó.
Semmi konkrétat nem tudok írni ilyen kevés info alapján.
"Az Ikrek nem az otthon melegében szeret megöregedni"
A sracnak 12-es Napja van, Rak ASC, 2-es Hold. Az ugy azert mas sztori. Itt a Merkur dontene, de sztem Rak.
40F truecel
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak ikrekkel. Azaz egyetlen csillagjegy amelyiket nem birom elviselni, es ha egy emberrel nem jovok ki egyaltalan mindig tudom, hogy az biztos ikrek, eddig egyszersem talaltam felre.
Rak nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!