Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek csillagjegyű férfi bak...

Ikrek csillagjegyű férfi bak aszcendenssel mennyire passzol egy mérleg/mérleg nőhöz?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 00:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát a férfinak és az ikertesvérének a bak társúk segítségével mérlegre kell tenni a nőt. Ezt követően venniük kell a nő súlyát, azt beillesztenni egy képletbe, majd el kell kezdeni ezekkel a dolgokkal számolni. Amenyibben az eredmény nagyobb lesz mint 50 akkor a nő nagyon illik a nőhöz, amenyiben az eredmény kevesebb mint 50 akkor a nő nagyon nem illik a férfihoz. Ha az eredmény 50, akkor vagy illik hozzá vagy nem, ebben az esetben kizárólag a nővel való beszélgetésre lehet hagyatkozni.

Jó számolást!

2023. febr. 27. 01:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*javítás: Amenyibben az eredmény nagyobb lesz mint 50 akkor a nő nagyon illik a férfihoz.
2023. febr. 27. 01:01
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom mi az aszcendensünk, de ikrek-mérleg párként köszönjük elvagyunk évek óta.
2023. febr. 27. 04:43
 4/10 NTBS ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik.
2023. febr. 27. 07:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ezen múlik, csupán kíváncsi vagyok mások véleményére.
2023. febr. 27. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Szintén ikrek-mérleg pár már lassan 4 éve megvan együtt.
2023. febr. 27. 12:09
 7/10 Leveltetu ***** válasza:
100%
Amennyire türelme van a hisztériáid elviselésére. Ha túlzásba viszed a dolgokat akkor otthagy.
2023. febr. 28. 07:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudja, hogy ilyen butaságokban hiszel mint az asztrológia akkor bármennyire is passzolna hozzád, nem fog érted epekedni. Szóval inkább nem említsd neki. Vagy ha ő is hisz ebben hülyeségben, akkor passzoltok egymáshoz, mint általában a téveszméket elhisző emberek.
2023. febr. 28. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk ez nem jött be... gyilkoljuk egymást nap mint nap. De elhagyni nem tudom....
2023. febr. 28. 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mérleghez szinte minden jegy passzol, mert jól tud alkalmazkodni a Mérleg mindenkihez. Viszont a Mérleg nem felejt és nagyon jó az emberismerő képessége is, ha valakivel rosszakat tapasztal, azt az illetőt azonnal elkerülni.

De alapjáraton okos, értelmes emberek, nagyon nehéz őket feldűhíteni.

nov. 22. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!