Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán nő, ikrek férfi?

Oroszlán nő, ikrek férfi?

Figyelt kérdés

aug. 9. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Nem fog működni!
aug. 9. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Miért nem?
aug. 9. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy horoszkóp hívő, de gondoltam leírom. Életem legrosszabb minőségű kapcsolata volt. Fiatal koromban történt. Olyan szinten telepedett rá az életemre a srác és próbált mindenben letörni, korlátozni, hogy félelmetes.

Szakításkor öngyilkossággal fenyegetőzött, mocskolódó üzenetekkel bombázott.

Teljesen szélsőséges volt az egész. Évtizedek távlatából teljesen egyértelmű jelei voltak már az elején, viszont akkor hosszú időbe telt, mire rájöttem, hogy hiába vannak szép napok is, nem lehet a másikat alapjaiban megváltoztatni. A legrosszabb az volt, hogy apránként nyirbálta meg az önbizalmam és hittem el magamról, hogy tényleg egy sz4r vagyok.

aug. 9. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnalatos. De miert gondolod, h ez a horoszkopja miatt volt? Nem inkabb a gyerekkori serulesei stb miatt?

aug. 9. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy csillagjegy függvénye lett volna. Mint tapasztalatot osztottam meg, hogy nekünk így működött. Soha nem vettem számításba a horoszkópot semmiben.

A családját jól ismerem. Szerintem normális, támogató családja volt. Valahogy beleragadt a fiatal kamaszkori lázadásba és viszonylag elcseszte az életét. Amikor megismerkedtünk, akkor esett le neki, hogy normális kapcsolathoz nem elég, amit nyújtani tud. Próbáltam támogató lenni, mert időnként úgy tűnt, hogy menni fog.

A kudarcokat nehezen viselte. Pl munkahely elvesztése. Amikor úgy tűnt, hogy következmények is lesznek olyankor fordult ki magából. Minél inkább tenni kellett volna valamit, annál passzívabbá vált és okolta a környezetét. Ez legtöbbször a másik földbe döngölése volt, gúnyolódás. Olyan mértékben tudott kihozni a sodromból, hogy egyszer neki is mentem. A mai napig nem hiszem el, hogy ez velem megtörtént.

aug. 9. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva nagyon bejött. Ikrek nő vagyok oroszlán pasival. Idén leszünk 18 éve házasok. Az oroszlán nő ikrek férfival a szüleim felállása, ők már több mint 40 éve együtt vannak.
aug. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!