Oroszlán férfi ikrek nő nem lehet hosszútávú kapcsolat?
Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 10:45
1/6 anonim válasza:
Nem, ha kamu dolgokra alapoznak, mint pl. az ezotéria.
2/6 anonim válasza:
Nem mert a hím oroszlán megeszi az embereket, ha ketten vannak akkor is.
A horoszkópban nincs olyan karatker ami képes lenne legyőzni az oroszlánt, max a skorpió.
3/6 anonim válasza:
Felejsd el ezt a horoszkópos baromságokat csak az emberek hüjítik. Olvastam már azt is hogy a mérleg meg a bak nem tud normalis párkapcsolatban élni. Én mérleg vagyok a párom bak és 3 éve boldogan élünk eggyütt. Ez ugyanolyan mintha azt mondanád hogy egy szőke nő és egy vörös pasi nem tudnának párkapcsolatot fent tartani. Ha szeretitek egymást akkor életetek végéig eggyütt lesztek.
4/6 anonim válasza:
Ikrek nővel sosem lehet hosszútávú kapcsolat. Kibírhatatlanok és kétszínűek.
5/6 anonim válasza:
Hát... nem lehet, sajnos... mivel a két iker oroszlán az állatok királya... és rögtőn megennék a nőt, hogy végre megszabaduljanak attól az idegesítő locsogásától, amivel zavarja a birodalom légkőrét
6/6 anonim válasza:
1. Az nem horoszkóp, hogy a Napod melyik jegyben áll. Az csak a Nap jegyed. A horoszkóp jóval összetettebb, mint azt a legtöbb ember hiszi.
2. Nen lehet ezt előre megmondani. Minden tőoetek függ, mit hoztok ki belőle. Pl. Vannak olyan párok, akiknek a horoszkópja alapján nem mondanád meg, hogy összeillenek, de mégis tök boldogok már évek óta
Röviden ez tőletek/tőlük függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!