Milyen egy MÉRLEG férfi?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy milyen egy mérleg férfi apaként, emberként, párkapcsolatban, szexben. a mérleg párommal 4 honapja vagyunk együtt és idáig azt tapasztaltam, hogy nagyon le tudja venni az embereket a lábukról. nagyon nyitott személyiség, társaságkedvelő. jó szivű és kedves, ynugodt ember. viszont nagyon nem tud beszélni az érzelmeiről, illetve sokszor nem mondja el amit érez, gondol. ez engem angyon zavar.
milyen szerető? nagyon visszahűzodó, pedig tudom, hogy több van benne és nagyon "állat" tudna lenni, de alig bírom előcsalogatni belőle a kicsit rámenősebb oldalát...
tudom ez emberfüggő, de azért sok minden igaz is szerintem a horoszkop alapján.
Jöhet rossz és jó tapasztalat is :)
okt. 14. 14:50
11/11 anonim válasza:
Jézus!!! Ilyen ostoba kijelentést, hogy lehet tenni, hogy a legtöbb mérleg férfi titkon homoszexuális? Tény, hogy feminin, nőies kisugárzásuk, mozdulatuk, esetleg hangjuk, kinézetük van. De ez nem jelenti azt, hogy saját kapura játszik. A nemi orientáció nincs összefüggésben azzal, hogy az illető mennyire maszkulin vagy feminin. Kérdező, remélem október óta nem gyanakodsz emiatt a roppant okos válaszoló miatt arra, hogy a párod titkon homoszexuális azért mert mérleg a csillagjegye! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!