Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg nő, skorpió férfi...

Mérleg nő, skorpió férfi tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mind a ketten októberiek vagyunk, ha ez még segít!

jún. 11. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Mi a kérdés?
jún. 11. 17:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Mennyire kompatibilis a két jegy egy párkapcsolatban?
jún. 11. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
A skorpió majd megmondja a mérlegnek, hogy mit csináljon. Dönt helyette.
jún. 11. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
A jegy teljes mértékben, az ember az rajta múlik.
jún. 11. 19:07
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
kár lepontozni. a skorpió határozott, a mérleg meg döntésképtelen
jún. 11. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
És a vízöntő nővel milyen kapcsolatban?
jún. 12. 01:50
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Mérleg férfi vagyok és valóban igaz rám, hogy gyakran nehezen döntök.
jún. 12. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Az egymást követő időmozzanatok az előző meghaladott állapotai.

A Mérleg nem hajlandó tudomást venni a rossz dolgokról, nem akar sötét dolgokkal foglalkozni, kerüli a végleteket,döntéshelyzeteket, intenzitást, amit a következő jegy, a Skorpió áthúz egy vonallal.

Együttmüködés legközelebb az azonos modalitású szextilben valósulhat meg. Oroszlánból a Mérlegbe, Mérlegből a Nyilasba.

jún. 12. 10:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Baromság az egész. Sok skorpió el van szállva magától, hogy milyen határoztt, és mennyire tudja, mit akar, mert a horoszkópok ezt mantrázzák.

Páromnál ez abban nyilvánul meg, hogy ha a boltban nem találok valamit a polcon és 1 percnél tovább tart amíg végignézem, akkor szerinte "nem tudom mit akarok", és toporzékol, persze nála meg úgy néz ki a dolgog, hogy valami tetszik neki, akkor ott áll 2 darabbal (rosszabb esetben 1 darabbal) a polc elött, és 20 percig nézegeti, hogy melyiket válassz az 1 darabból.

jún. 12. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon találó volt a Skorpióra,amit a 9-es írt. Volt egy Skorpió párom,még a papírtörlőt is elemezte, centire, lapszámra,hogy melyik éri meg. Ruhavásárlás fél nap minimum,még ha egy pólót is akart venni. Kiborító volt vele vásárolni.

De ha én egy könyvesboltban beleolvastam valamibe, akkor nyűglődött,hogy menjünk már.

Mint ember jóindulatú volt,de állandóan előhozott több évvel azelőtti dolgokat, mondatokat és elkezdett rajta kattogni, csenddel verni - mondván ,én akkor a múltban ezt és azt azért mondtam,mert őt bántani akartam.

jún. 13. 05:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!