Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg nő-Oroszlán férfi?

Mérleg nő-Oroszlán férfi?

Figyelt kérdés
aug. 22. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

Engem fordítva érdekel.

Leírás szerint nagyon jó párosítás.

aug. 22. 20:34
 2/10 anonim válasza:
33%
Szerintem abszolut nem passzol
aug. 22. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Imádom hogy az emberek akik ebben hisznek még meg sem tudják indokolni hogy miért jó vagy rossz párosítás csak látják a neten valami facebook posztban aztán asszerint élnek.
aug. 22. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
33%

Ne menj bele egy ilyen kapcsolatba! Ennek a párosításnak sosincs jó vége!

Kérlek..

aug. 22. 21:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Miert irod ezt?
aug. 23. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mérleg vagyok, és az első férjem is (július 28), és a második is (aug. 2.) Oroszlán. Az elsővel 2 évig éltünk együtt (sorozatosan, vagy 5 qrvával megcsalt), a másodikkal már 18 éve és még mindig nem akarunk szétmenni.

Alapvetően hülyeség, ha az alapján választasz férjet, hogy mikor, milyen jegyben született. Sokkal, de sokkal fontosabb, hogy van-e közös érdeklődési kör, kb azonos intelligencia, családi és kulturális háttér, közös tervek, amik reálisak (pl ő külföldön akar dolgozni és élni, te meg itthon maradnál), és lehet sorolni.

aug. 23. 05:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ráálltam a mérlegre nem mutatott túl sok jót. Én magam oroszlán vagyok és lehet ez is a bajom, hogy túl nagy a prémesem és sokat nyom a latban. Nem tudom majd megpróbálom leszívatni vagy nem tudom.
aug. 23. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:
38%

3, 6

Rendre felmerül ezt dolog, hogy hülyeség aszerint élni az életed amit a neten olvasol, meg hogy ne ez alapján válassz párt.

De ki állított valaha olyat, hogy bárki is ez alapján élné az életét vagy választana párt? Soha, senki nem mondott még olyat, hogy ő a csillagjegy alapján választ párt, vagy úgy fog viselkedni, ahogy írták a Kiskegyed hátulján.

Ha valami vagy valaki érdekel, arról próbálsz információkat megtudni, mindegy, hogy az az információ egyébként releváns-e, de jól esik ha mégis több információd van.

Ha valaki autóvásárlás előtt felmegy az UNIX honlapjára és megnézi hogy egyébként az adott autóhoz milyen alkatrészárak vannak, mennyire kerül egy féktárcsa, az ugyanígy egy tájékozódás. Ennek ellenére senkinek nem ajánlom, hogy úgy vegyen autót, hogy megnézi hogy mennyibe kerül hozzá egy féktárcsa. Autót állapot alapján vegyél, hogy mennyire biztonságos, lekérdezhető előélettel, stb.

De miért ne nézhetné meg bárki, hogy amúgy mennyibe kerül egy féktárcsa a kiválasztott autóhoz?

Teljesen mindegy, hogy tudományos dologról van szó, áltudományról vagy semmiféle tudományról, az embereknek van érdeklődési köre. Valakit az asztrológia érdekel, valakit az összeesküvés elméletek, valakit a holdra szállás, valakit pedig a spiritualitás.

Nem megyek el transzcendentális meditációra, mert távol áll tőlem ez a dolog. Valós-nem valós, tényleg segít vagy nem segít, teljesen irreleváns számomra. Ettől még nem gondolom azt, hogy aki jár ilyenre, az teljesen megszállottja ennek a dolognak, biztos vagyok benne hogy ugyanúgy elhagyja a száját egy cifra k.rvaanyázás mikor beveri a lábát (pedig ők elvileg aztán már a tudaton túl is marha nyugodt emberek). Ez érdekli, aztán kész.

Attól, mert valaki feltesz egy kérdést asztrológia témakörben, még nem jelenti azt, hogy eszerint éli az életét vagy hogy ez alapján választ párt.

De mégis minden egyes ilyen jellegű kérdés alatt minimum 1 ember megjelenik, aki értetlenkedik, hogy valaki miért ez alapján választ párt vagy miért ez alapján éli az életét.

Ki állított ilyet rajtatok kívül?

aug. 23. 08:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó valaszoló,ezt nagyon szépen megfogalmaztad! Kerek,perec ez így van!
aug. 23. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Mérleg jegyűek egyik kezükkel adnának, de a mivel bennük van a mérleg jegyűekben az úgymond érzékenység, ezáltal önzőek is.

Együttérzőek a mérlegek, de az érzékenységük miatt az önzőség is bennük van.

aug. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!