Asztrológiások, hogyan működne tudományotok ha az emberek a Marson is élnének?
A Marson soha senki sem fog élni, ezt biztosan ki lehet jelenteni.
Ott nincs élet az ember számára.
Felesleges ilyesmin gondolkodni is, hogy mi lenne ha...
Hálám 2. válaszolónak.
Ki tudja 3. válaszoló. A következő kérdésem is hasonló dologgal kapcsolódó lesz.
Mivel mai fogalmaink szerint az asztrológia már csak leszerepelt áltudomány, ahogy múlik az idő, ez már nem fog visszavonásra kerülni.
Egyre kevesebben fognak ilyenekben hinni, míg egyszer a kisgyerekek is már csak ujjal fognak mutogatni egy asztrológusra:
- Apa odanézz, ott egy asztrológus! Az iskolában nekünk azt mondta a tanító néni, hogy védettek, mert már nem sok van belőlük.
#5 jogod van a véleményedhez, de attól még hülyeség.
Az a zöld pipa a felhasználóneved mellett amúgy elég beszédes 😈😀
Tisztelt Szervizmérnök úr.
Direkt írtam tudománynak a kérdésben, mivel a Laposföld nem kompatibilis a mars és hasonló dolgokkal, mint például csillagképek. Ha áltudománynak írtam volna akkor a kérdés törlésre került volna.
Fél millió éve még volt élet a Marson, és szerintem ott is ismerték az asztrológiát.
Az asztrológia nem azért "működik", mert épp egy-egy, az emberek által kitalált/megnevezett konstelláció látszik a glóbuszon, hanem mert az abban a tartományban-időszakban uralkodó minőséget, archetípust -a megfigyeléseik alapján talán- elnevezték, megnevezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!