Milyen személyisége van nagy vonalakban, annak a nőnek, akinek a napja bikában, holdja a skorpióban, vénusza a kosban, mars az oroszlánban, és rák aszecendense van?
Karrier....
A karrier eléggé kihívásos lesz a következő évben. Nincs munka, vagy rengeteg munka váltják egymást. Novembertől előre indul a Szati, akkor bedurvul. Az első Szaturnusz visszatérés legtöbbünknek jelentős életeseményeket hoz. Olvass utána!
Gyerek....
A gyerek háza az 5. ház üres. Nagy életesemények itt nem várhatók, de nézzük részletesebben. Ura a Vénusz rangvesztetten áll a Kosban. Szerintem nincs sok szépérzéked és túl karcosan, durván szeretsz. Az esésben lévő Holdnak nincs fényszög kapcsolata a Vénusszal és nem lát rá 5. házra.
Nem látom sok esélyét a gyermekvállalásnak, de nem vagyok annyira okos hogy ítéletet mondjak.
Halál, öngyilkossági gondolatok...
Az Uránusz és a Neptun is ott a 8. házban ami szerint összejöhet egy mérgezéses hirtelen halál. De szerintem az esésben lévő Hold rossz pozíciója és fényszögei a legkártékonyabbak a rossz gondolatok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!