Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen személyisége van nagy...

Milyen személyisége van nagy vonalakban, annak a nőnek, akinek a napja bikában, holdja a skorpióban, vénusza a kosban, mars az oroszlánban, és rák aszecendense van?

Figyelt kérdés
Illetve merkúr ikrek, plútó skorpió.
aug. 14. 12:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es! Koszonom valaszod! (Maszkulin, becsicskító fiú testvérek? Bullying a suliban?) itt konkretan elsirtam magam, telitalalat. Mit varhatok karrier szempontjabol? Mostanaban elegge a beka segge alatt van:))) lehet barom kerdes, elore is bocsi erte, viszont nekem van egy olyan megerzesem, hogy nem leszek gyerekem soha. Ezt meg lehet mondani esetleg hogy mi ennek az oka? Illetve ongyilkossagi gondolatok gyotornek allandoan. Koszonom eddigi valaszaid!
aug. 15. 12:07
 12/14 Bálvány ***** válasza:

Karrier....

A karrier eléggé kihívásos lesz a következő évben. Nincs munka, vagy rengeteg munka váltják egymást. Novembertől előre indul a Szati, akkor bedurvul. Az első Szaturnusz visszatérés legtöbbünknek jelentős életeseményeket hoz. Olvass utána!

Gyerek....

A gyerek háza az 5. ház üres. Nagy életesemények itt nem várhatók, de nézzük részletesebben. Ura a Vénusz rangvesztetten áll a Kosban. Szerintem nincs sok szépérzéked és túl karcosan, durván szeretsz. Az esésben lévő Holdnak nincs fényszög kapcsolata a Vénusszal és nem lát rá 5. házra.

Nem látom sok esélyét a gyermekvállalásnak, de nem vagyok annyira okos hogy ítéletet mondjak.

Halál, öngyilkossági gondolatok...

Az Uránusz és a Neptun is ott a 8. házban ami szerint összejöhet egy mérgezéses hirtelen halál. De szerintem az esésben lévő Hold rossz pozíciója és fényszögei a legkártékonyabbak a rossz gondolatok miatt.

aug. 15. 13:29
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es. Koszonom eddigi valaszaid. Nagyon erdekesek. Ha jol ertem, akkor kb nekem semmi eselyem arra, hogy gyermekem lehessen? Ez egy Rak aszcendenssel nagyon faj, na jo amugy is😃. Es tars az eletben legalabb lesz? Vagy amolyan "orok maganyra" vagyok itelre? Ez a mergezeses sztori erdekes. Sajat magam mergeznem meg pl gyogyszertuladagolas, es igy a hirtelen halal? Ugy latom nagykn szerencsetlen csillagzat alatt szulettem😃 esetleg valami pozitiv, mondjuk nem leszek gazdag vagy ilyesmi!😃 Nagyon koszonom valaszaid!
aug. 15. 17:16
 14/14 A kérdező kommentje:
"nem leszek gazdag vagy ilyesmi? Bocsi kerdojel, lemaradt.
aug. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!