Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen személyisége van nagy...

Milyen személyisége van nagy vonalakban, annak a nőnek, akinek a napja bikában, holdja a skorpióban, vénusza a kosban, mars az oroszlánban, és rák aszecendense van?

Figyelt kérdés
Illetve merkúr ikrek, plútó skorpió.
aug. 14. 12:33
1 2
 1/14 anonim válasza:

[link]

Beirod az adatokat, és részletesen kihoz mindent.

aug. 14. 12:40
 2/14 Bálvány ***** válasza:
#1 Ja, jó ötlet! Ha elolvasod az ott talált sablon leírásokat, megerősítheted a hitedet, hogy az asztrológia hülyeség!
aug. 14. 13:07
 3/14 anonim válasza:

2-es

Tényleg azzal töltöd az időd hogy olyan dolgokkal foglalkozol ami nem érdekel? Szerintem ez a hülyeség.

Nagyon sok szabadidőd lehet.

aug. 14. 15:10
 4/14 Bálvány ***** válasza:
#3 Na ezt hogy raktad össze?
aug. 14. 15:17
 5/14 anonim válasza:

4.

Engem nem érdekel a horgászat, ezért nem keresek horgászattal kapcsolatos kérdést és nem okoskodok hogy mekkora nagy hülyeség kifogni majd visszadobni a halat.

Ez az Ezotéria- Asztrológia- Horoszkóp téma. Téged ez nem érdekel, hülyeségnek tartod. Mégis időt és energiát fektetsz bele hogy ezzel töltsd az időd. Ellentmondásos. Ha valakinek ez a hobbija az elég fura, inkább keress valamit ami érdekel.

Sok sikert a kereséshez. Szia 👋

aug. 14. 15:27
 6/14 Bálvány ***** válasza:
#5 Pontosan hol írom #2-ben, hogy Szerintem az asztrológia hülyeség?
aug. 14. 15:36
 7/14 A kérdező kommentje:
1-es! Koszonom, ott mar olvastam. Csak batorkodtam itt kerdezni, mivel lattam, masnak is valaszoltak mar ilyen kerdesre. Ennyi az egesz. Kicsit talan jobban erdekel egy hozzaerto velemenye. :) Tobbieknek igaza van, nem is ertem, hogy aki szerint ez a tema hulyeseg, az megis minek van itt? Ha engem valami nem erdekel, leszarom, nem irok olyan temahoz. Azt hittem kapok hozzaertotol valaszt, mint egy hasonlo posztnal egy masik ember. :) lehet tul naiv vagyok.
aug. 14. 18:59
 8/14 Bálvány ***** válasza:
Ha annyira érdekel, akkor miért nem írsz szül. helyet, időponttal? Vagy miért nem linkelsz képletet? Mint hasonló posztnál egy másik ember? :)
aug. 14. 19:36
 9/14 A kérdező kommentje:
8-as! Teljesen korrekt a kerdesed. Azerta mert amikor egy kepletet tettem, ki akkor kaptam a savazast, hogy ezt meg mifele osregi programmal csinaltam.😁 De ha esetleg ez számít: 1995. 05.15 08:00 Cegléd.
aug. 15. 07:38
 10/14 Bálvány ***** válasza:

8:00? Ez pontos lenne? Mert ha nagyon nem, akkor az egész nem rá vonatkozik. A személyét az aszcendens mutatja, ami a rákban van. Humán beállítottságú, család centrikusnak mondja a nagykönyv.

A születési uralkodó szintén vizes jegyben áll a skorpióban ami megerősíti érzelmes perszonalitását és viszi a mélységek felé. A Hold szorosan konjunkcióban a Plútóval, ami tovább löki a szélsőségek irányába. Pikáns színezetet ad a dolognak, hogy ez egy anaretikus fokon történik, a 6. ház csúcsán. Ha Ez még nem lenne elég cifra, a megemlíteném, hogy teliholdkor született. A stabilitási törekvést, anyagi biztonságot megteremteni vágyó

tudatos ént szimbolizáló Napját támadja a Hold ezzel destruktív tudatalattival. T-kvadrátot hoznak létre a 3. házas Oroszlán Marssal.

(Maszkulin, becsicskító fiú testvérek? Bullying a suliban?)

Tehát életterületeket tekintve a munka, napi rutin (6. ház) megélése hozza ki belőle az emocionális hullámzásokat. A 'rabszolgaság háza' kiemelt, központi terület az életében. A hitét, boldogságát szimbolizáló Jupiter is itt található uralkodva a Nyilasban. (Ereje inkább 40 felett mutatkozik majd meg.) Ez szembenáll a szintén izmos, Ikrekbe pozíciónált 12. házas Merkúrral, amely a bezárja őt, elszigeteli. Talán, vannak dolgok, amiről nem beszél. A 10. házas Szaturnusza a karrierjére nehéz terheket rak rá mostanság. Hamarosan első Szaturnusz visszatérése lesz.

aug. 15. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!