Szűz nap, skorpió aszcendenssel és rák holddal milyen személyiséget takar?
(azon kívül hogy hiszek az asztrológiában ezért hülye vagyok hiszékeny és stb xD)
Kaphatok választ olyanoktól akik foglalkoznak a témával?
A Napja a rendszerhez akar tartozni de az aszcendens az kitörne belőle minden rendszert megkérdőjelez és át akarná formálni a világot olyanná amilyenné ő akarná és az legyen amit ő akar
A hold viszont nagyon simulekony alkalmazkodó. Bárhová be tud illeszkedni és a nap segítségével ismeri is a normákat és a rendszert igyekszik hasznossá válni akár mások számára is. Szolgálat kész de az aszcendens időnként kitörve fellázad. Ezt a nagy lázadást pont ez a két jegy visszafogja. (Szűz és rák mert ők pont másokat szolgálnak és ez a két jegy az alá rendelődő jegy)
"azon kívül hogy hiszek az asztrológiában ezért hülye vagyok hiszékeny és stb"
Már pedig ez itt a baj, de végülis a te életed szóval további jó kinlódást! Sosem lehet elég megkeseredett macskás néni.
1-2 hónapja volt Szaturnusz visszatérésed. A Szaturnusz az 5. házadban áll, így azt mondanám valamilyen szempontból problémás (kihívásos) számodra a gyermekvállalás, szex/szerelem az életörömök megélése. Most szembesített vele komolyan az élet. Általánosságban nem mered önmagadat adni, inkább másoknak segítesz (Nap szemben a Szaturnusszal) .
A jelenlegi Jupiter-Uránusz együttállás a 7. házadba esik így mostanában az emberi kapcsolataid, párkapcsolatod (?) területén történnek események, változások. Megremeg a stabilitási vágyad, amit ezen a területen kerestél. Ura a Vénusz a 12. házba esik. A szerelem téged amúgy is elszigetel, elzárkózásra késztet. Vagy valaki elől titkolod. pl. a környezeted/rokonaid/testvéreid elől.
Szerintem én iszonyat jól kijönnék veled.
Nagyon hasonlítunk.
Hogyan éled meg a Szaturnusz visszatérésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!