Most akkor 11.22.-én születettek Skorpiók vagy Nyilasok? És a 10.23.-aiak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen tök változóan írnak erről a két dátumról. A legtöbb helyen a Mérleget október 23-ig írják, néhány cikkben szerepel Skorpióként. Én november 22-ei vagyok, hajnali fél 4-es születésű. Több helyen Skorpiónak írják, másutt Nyilasnak ezt a napot. Tudom, ez legyen a legnagyobb kétség egész életemben, mert akkor boldog ember leszek, de akkor is idegesítő, hogy össze-vissza keverik ezeket a dátumokat.2024. aug. 10. 13:11
22/22 A kérdező kommentje:
Juujjjj köszi! Ezt eddig nem láttam, de itt pont le van írva, hogy 1994.november 22-én a 14 óra 06 perc Után születettek a Nyilasok, tehát a nap első fele Skorpió
jan. 21. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!