Az identitászavar összefügghet a Vízöntő Nappal?
Ugye öntudat, identitás, önazonosság stb. a Nap szimbolizálja, jegye az Oroszlán. A Nap száműzött a szembenálló Vízöntőben, így ezek az analógiák ott sérülhetnek.
Illetve több identitászavaros embert ismerek, többségének valóban Vízöntő Napja van (tudom, nézni kell a radix többi részét is, és ha az Oroszlán jegye nem erős, akkor jobban előjöhet, de ha van is az Oroszlánban bolygó, azoknak is a száműzött Vízöntő Nap lesz az ura).
Társadalmi szinten ha már Vízöntő korról beszélünk, a társadalom is identitás zavarban illetve vesztésben szenved.
Nekem nem gond megmondani a véleményem, egész életemben erre gyúrok, de olyan életet veszélyeztető extremitásra nem vetemednék mint egy Vízöntő!
Pont hogy inkább óvom az embereket a nagy pofám ellenére!
A Neptunusz inkább abban segíti a Merkúromat hogy az érzelmeim alapján becsavarom a mondandómat így nagyon "alter" tudok lenni ami megfogja az embereket, szóval jó költő válhatna belőlem. :)
Érzelmi alapú írásom van. Nagyon is értik, nem tudják nem érteni mert érzelmileg szólítja meg őket!
A Merkúr tényleg tud, vagy jobban tud és ez valóban okoz idegi feszültségeket.
Neptunusznál nagyon bele tudok szerelmesedni a dolgokba, olyankor átverhetnek az illúzióim, de ezt szerencsére a Merkúrral felül tudtam írni, már el tudom kapni a fonalat, rálátok, vagy hosszabb gondolkodás után.
Hát igen erről beszélek, az a ködösítés egy csöppet-
Inkább óvatosan azzal a Neptunusz használattal még mindig
Mi ebben a ködösítés?
Nem hiszed el hogy érzelmi alapon tanulok, kommunikálok?
OH, bocsi hogy ezt találtam!
"alacsony szinten viszont a renitens, maguknak bármit megengedő, pökhendi, lealázó, köpönyegforgató, opportunista témákat erősíti fel"
Hát pont az a ködösítés, hogy pont ez a Neptunusz tartja fent azt a kis szemüveget Neked a nyers infótól és megvagy győződve arról, amit tudsz.
Kicsit vegyél lejjebb abból a Neptunuszból, nem tudom kivel nézettél Horoszkópot, nem is érdekel, de egy csöppet túl tolta ezt a Neptunusz felkarolást, mert már vakítja el a látásod.
Ne sajnáld a kutató munkát a nyers tényekre és mélyülj el, a Vízöntőkkel is vedd le egy kicsit azt a Neptunusz szemüveget, mert ha Téged is több bolygó és jegy tesz ki, akkor nem lehet arról meggyőződve, hogy az a fránya Vízöntő.
Dehogy, nem az a fránya Vízöntő a felelős önmagában, utálni sem kellene jegyet.
Ha Magaddal el kezdted a tanulási folyamatot, másokkal is el kell, de igazság szerint ölelgetheted nyugodtan azt a Neptunuszt, csak egy jó tancsként mondtam, hogy ennyire azért nem kell.
De a Te döntésed végül is, ahogy Te jobban érzed.
Újholdhoz közeledvén,
Rák fogyatkozóban,
Sötétség üti fejét,
Horgonyzott mélabúban.
(Augusztus 4. 3:54:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!