Az identitászavar összefügghet a Vízöntő Nappal?
Ugye öntudat, identitás, önazonosság stb. a Nap szimbolizálja, jegye az Oroszlán. A Nap száműzött a szembenálló Vízöntőben, így ezek az analógiák ott sérülhetnek.
Illetve több identitászavaros embert ismerek, többségének valóban Vízöntő Napja van (tudom, nézni kell a radix többi részét is, és ha az Oroszlán jegye nem erős, akkor jobban előjöhet, de ha van is az Oroszlánban bolygó, azoknak is a száműzött Vízöntő Nap lesz az ura).
Társadalmi szinten ha már Vízöntő korról beszélünk, a társadalom is identitás zavarban illetve vesztésben szenved.
Az egyik Vízöntő ismerősöm félrelökött hogy Ő majd megmutatja hogyan kell vágni az anyagot!
2 perc se telt el már ömlött a vér, majdnem levágta a kezét!
(Ugye minél gyorsabban, különlegesebben, annál "menőbbek" vagyunk!)
Tipikus Vízöntő tulajdonság!
Ja, a határokat se ismerik, bele a szakadékba (ugye SZABADSÁG)!
Másik Vízöntő ismerősöm majdnem kinyírt minket, lejtmenetben (hegy) 200-al tökig nyomja a gázpedált, hiába mondjuk neki hogy meg fogunk halni, neki az smafu, meg se hallja csak röhög egyet!
Meg tudtam volna ÖLNI!!!
Ott több ember elhalálozott volna!
Hamarabb Kos tulajdonság, hogy le küzdöm az akadályt és megmutatom ki vagyok, mert Én vagyok a rendíthetetlen
- Mondá a Kos :)
Bírom, hogy okoskodtok a Napjegyre hivatkozva kizárólag, de komolyan.
Nem egy Napjegy tulajdonságaiból áll egy ember, el mondom :)
Hát hajrá ülj be egy Bikához, ha az esik jól a lelkednek, csak ne hogy legyen ott ahoz a Bikához egy Kos Holdjegy vagy egy Skorpió, hamar megutálnád a Bikákat akkor, ahogy az Itteniek a Vízöntőt mert 1 Napjegy alapján itélnek meg egy embert.
Ott kezdődik, hogy az Aspektusoktól válik el, hogy támadóbban viselkedik valaki, továbbá azon, hogy melyik szinten éli meg a jegyeit :)
"Hamarabb Kos tulajdonság, hogy le küzdöm az akadályt és megmutatom ki vagyok, mert Én vagyok a rendíthetetlen"
Nem! A Vízöntő az igaz Kos mert rosszabb mint egy Kos!
A Kosok csak őrültnek tűnnek de helyén van az eszük, gyakorlatiasak, felelősségteljesek, nem veszélyeztetik mások életét, inkább védelmezik, sőt a szeretteikért ÖLNEK, legjobb barátok, stb. Nem mellesleg nagyon nyugisak, csak amikor felkapják a vizet akkor van BAJ, akkor még a hirtelen felindulásból elkövetett emberölés sem kizárt. :)
Skorpiónál meg alap hogy leüt, leszúr valakit de a többség nem, nagyon érzékeny, szociális emberek!
"Az a probléma, hogy amikre hivatkoztok mint ez az autós helyzet is, ezek érzelmi döntések, amikért a Holdjegy és a Rejtett Aszcendens a felelős inkább és annak a keveredése az Aszcendenssel és Aspektusokkal, ezt nem a Napjegy adja :)"
Érdekes hogy mégis a Vízöntők kreálják ezt a féktelen, tudálékos, kretén, életveszélyes helyzeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!