Az aspergeresek többségének tényleg Bika a napjegye?
"Aki veszi a fáradtságot"
.....es utananez, hogy az asztrologiaban nincs fekete-feher, markerek es sulyozas van. Foleg, hogy felsoroltal vagy negyfele mentalis rendellenesseget, amit egy jegyre, es a kiragadott szolar kvalitasra akarsz rahuzni. Annyiban igazad lehet, hogy az Algol allocsillag indikalhat hasonlo dolgokat, de azok az emberek, akiknek az Algol szignifikans, inkabb maniakusok es orjongenek. A masik, ami lehet, hogy kihegyezed ezt a Skorpio Pluto generaciora, es nekik Bika nappal nagy esellyel lesz Nap-Pluto oppozicio.
En ismertem egy embert, akinek egy Yod figura csucsa Bika-Algol-Venusz, az osszes baratnojet hulyereverte, az egyiket ugy, hogy szetszakadt a tudeje. De o Ikrek Nap.
40F incel
Nyáron születtem a rák jegyében, mégis aspergeres vagyok. Diagnosztizált.
Retrogád, Uránusz és Szaturnusz által támadott a Merkúrom és a Vénuszom. A Holdam is rossz fényszögben áll.
Bakok. Ennek a csillagjegynek a jellemzői totál rájuk illenek.
Van egy ismerősöm, aki aspergeres bak, és ő amikor monologizál arról, hogy ő milyen, maga is hozzáteszi, hogy ő tipikus bak.
Nagyon gázak a szociális készségei, simán áttapos másokon, tárgyként használja az
embereket, csak neki legyen jó.
Empátia ohne.
Egy autizmussal élő embernél félremegy az empátia. És egocentrikusak.
Nem a világ által megbántott, introvertált személyiségű emberekről van ám szó.
Autizmus egy zavar. Értsd a szó szoros értelmében. Ha magas az iq, és nem nyilvánvaló a környezetnek, hogy miért viselkedik velem inadektvát b. Ón egy aut. Ssal élő ember, az a neurotipikusok érzelmi világába keményen bele tud
ám taposni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!