Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az aspergeresek többségének...

Az aspergeresek többségének tényleg Bika a napjegye?

Figyelt kérdés
Vagy van más is, ami ezt befolyásolja?

2024. jún. 16. 21:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Aki veszi a fáradtságot"

.....es utananez, hogy az asztrologiaban nincs fekete-feher, markerek es sulyozas van. Foleg, hogy felsoroltal vagy negyfele mentalis rendellenesseget, amit egy jegyre, es a kiragadott szolar kvalitasra akarsz rahuzni. Annyiban igazad lehet, hogy az Algol allocsillag indikalhat hasonlo dolgokat, de azok az emberek, akiknek az Algol szignifikans, inkabb maniakusok es orjongenek. A masik, ami lehet, hogy kihegyezed ezt a Skorpio Pluto generaciora, es nekik Bika nappal nagy esellyel lesz Nap-Pluto oppozicio.

En ismertem egy embert, akinek egy Yod figura csucsa Bika-Algol-Venusz, az osszes baratnojet hulyereverte, az egyiket ugy, hogy szetszakadt a tudeje. De o Ikrek Nap.

40F incel

2024. jún. 19. 04:23
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Bika vagyok, nem vagyok aspergeres. Igaz, egyet se ismerek, de sok bikát igen és egyik se az. Szerintem ezek között nincs logikai kapcsolat. Ha már itt tartunk, van algolom is, de akármilyen hihetetlen, nem vagyok se pszichopata se szociopata, se mániákus, se szektás. :D Who knows gyerekek? Az ember minimum arra számítana a csillagjaim alapján, hogy kezdő sorozatgyilkos vagyok, de amúgy pont hogy senkinek nem ártanék sosem.
2024. jún. 19. 10:14
 23/33 anonim válasza:
40%
Én bak vagyok és aspergeres.
júl. 16. 20:35
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Inkább vízöntő. 3-mat is tudok
júl. 20. 11:00
 25/33 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem tuti, hogy inkább bak. Ismertem már ilyen valakit.
aug. 1. 23:30
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Nyáron születtem a rák jegyében, mégis aspergeres vagyok. Diagnosztizált.

Retrogád, Uránusz és Szaturnusz által támadott a Merkúrom és a Vénuszom. A Holdam is rossz fényszögben áll.

aug. 21. 19:27
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó vagyok. Vízöntőből sok autit ismerek.
aug. 21. 19:28
 28/33 anonim ***** válasza:
47%

Bakok. Ennek a csillagjegynek a jellemzői totál rájuk illenek.

Van egy ismerősöm, aki aspergeres bak, és ő amikor monologizál arról, hogy ő milyen, maga is hozzáteszi, hogy ő tipikus bak.

Nagyon gázak a szociális készségei, simán áttapos másokon, tárgyként használja az

embereket, csak neki legyen jó.

Empátia ohne.

aug. 21. 20:42
 29/33 anonim ***** válasza:
74%
Azt azért meg kell jegyeznem autistaként, hogy sokan tévesen hiszik, hogy mi nem vagyunk empatikusak. Akadnak köztünk túlzottan érzelmesek, empatikusak is. Nem autistából is ismerek bőven olyat, aki egy jégcsap.
aug. 21. 20:59
 30/33 anonim ***** válasza:

Egy autizmussal élő embernél félremegy az empátia. És egocentrikusak.

Nem a világ által megbántott, introvertált személyiségű emberekről van ám szó.

Autizmus egy zavar. Értsd a szó szoros értelmében. Ha magas az iq, és nem nyilvánvaló a környezetnek, hogy miért viselkedik velem inadektvát b. Ón egy aut. Ssal élő ember, az a neurotipikusok érzelmi világába keményen bele tud

ám taposni.

aug. 21. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!