Az aspergeresek többségének tényleg Bika a napjegye?
10 😂😂
Ilyen alapon csak azzal nem volt tél alatt terhes az anyja aki márciusban fogant és novemberben született
És aki ausztrál? Ott nyáron van tél?
Vagy aki észak brazil? Ott tél sincs lol
"aki ausztrál? Ott nyáron van tél"
Ugye egy jegynek ot jellemzoje van: az evszak, a polaritas, a modalitas, a triplicitas (elem) es az uralkodo egitest/almuten.
Vagyis Ausztraliaban a Nap oktoberben egzaltal, tehat elvileg, a tropikus zodikausra vontakozo Ptolemaioszi doktrinak szerint oktoberben van ott a Kos szezon, novemberben a Bika stb. A horary-sok kiserleteznek amugy ezzel, hogy oppozicios zodikaust hasznalnak a deli felteken.
"Vagy aki észak brazil?"
Nekik nincs kozbezart jegy a mundankoron, mint nekunk. Nekem pl. harom bolygom van kozbezart jegyben.
40F incel
Sclerosis multiplex Wikipédia oldal:
"Ezt az elképzelést alátámasztani látszik a születési évszak és az SM kialakulása közti lehetséges összefüggés, mivel az északi féltekén novemberben születettek közül kevesebben lesznek érintettek, mint a májusban születettek körében"
Szerintem a Bikák inkább pszichopaták, nárcik, szociopatál, és a többi.
Nagyon hasonlóan a koshoz. Mivel egymás mellett vannak
"Szerintem a Bikák inkább pszichopaták, nárcik, szociopatál, és a többi"
A kecskenek negy laba van, meg az asztalnak is. Ebbol kovetkezik, hogy minden asztal kecske.
40F incel
Azért ez nem merül ki annyiban, hogy jaaaaj 4 lába van kecske..neeeem..asztal.
Aki veszi a fáradtságot és valós emberek történetét elolvassa akár TikTokon, akár Redditen, vagy ahol neki tetszik, az rájön, hogy nagyon nagy százaléka a Bikàknak az, amiket fentebb említettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!