Az aspergeresek többségének tényleg Bika a napjegye?
Figyelt kérdés
Vagy van más is, ami ezt befolyásolja?jún. 16. 21:05
2/33 Grimfox válasza:
Megnéztem hat híres ember születési dátumát. Egy bika sem volt közöttük. Emellett egy bika sem aspergeres, akiket ismerek. A kettő nem függ össze.
3/33 anonim válasza:
Igen, a feleségem bika és aspergeres.
4/33 anonim válasza:
Igen, a feleségem vízöntő és nem aspergeres.
5/33 anonim válasza:
Biztos ehhez van köze
Ráadásul miért pont bika?
Ha már vmi rendellenesség, akkor legyen halak vagy rák vagy mérleg a szar érzékeny jegyek
6/33 anonim válasza:
Jelentem, én halak vagyok, anyum mérleg, egyikőnk sem aspergeres, szóval biztos igaz...
7/33 anonim válasza:
Nem, a családban van 3 aspergeres, egyik sem bika
8/33 anonim válasza:
Mindenre, erre is vannak markerek az asztrologiaban.
A legelso dolog, amit ilyen esetben meg szoktunk nezni, az az Uranusz tamado fenyszogei, foleg a Holddal, esetleg Nap, Merkur.
40F incel
9/33 anonim válasza:
Tényleg. A legtöbb aspergeres bika, a legtöbb sorozatgyilkos pedig skorpió.
10/33 Bálvány válasza:
A Bika szülött anyja a tél alatt volt terhes gyermekével. Ilyenkor hagyomanyosan kevés a napsütés és a vitaminban gazdag étel. Ez persze a magzatra is kihat. Ez tudományosan bizonyított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!