Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Így kiengesztelhetem a rák...

Így kiengesztelhetem a rák férfit?

Figyelt kérdés
Megbántott szombat délután, akkor mondtam neki hogy hagyjon békén (hisztisen). Azóta nem beszéltünk, én is ignorálom őt, ő is ignorál engem. A haragudást lehet, hogy túlzásba vittem, de tegnap este odamentem hozzá és mondtam neki hogy most már nagyon hiányzik, amire ő csak annyit mondott hogy az jó. Ennyire még sosem hagyott békén, akármikor azt mondtam neki hogy hagyjon békén, sosem hagyott békén, amit én persze nem is akartam. Arra gondoltam, hogy holnap odamegyek hozzá egy tábla csokival és bocsánatot kérek tőle, és elmondom neki azt is hogy megbántott és azért viselkedtem így vele.
jan. 15. 14:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%
Nekem is a bőnyálas torkozás kellene inkább!Üdv.:Egy vízöntő nő.
jan. 15. 15:28
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem simán oda kell menni hozzá megmondani hogy rossz napod volt azért volt a hiszti meghivod egy kávéra vagy valamire közben megbeszélitek

DE amúgy azt írtad hogy ő bántott meg szóval nem értelek hogy miért te akarsz békülni

jan. 15. 15:31
 13/26 anonim ***** válasza:
64%
Ja 12-es vagyok és rák ffi
jan. 15. 15:32
 14/26 A kérdező kommentje:
Ne csináljátok már 😂 Normális pasi, van más út is ahhoz, hogy kiengeszteljem, vagyis remélem.
jan. 15. 15:33
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
De amúgy ha Ő bántott meg, akkor tényleg miért Te akarod kiengesztelni? Ha ilyen helyzetben nem elég neki az, hogy leültök és megbeszélitek, akkor minek erőltetni ezt az ismeretséget?
jan. 15. 15:41
 16/26 A kérdező kommentje:
Mert nekem ő fontos személy. Természetesen, ha holnap nem úgy áll a dolgokhoz, ahogy várom, akkor hagyni fogom az egészet.
jan. 15. 15:44
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

Hát akkor mégsem annyira fontos ha ilyen könnyen lemondasz róla

Szóval nem volt ez szerintem olyan egyszerű vita

jan. 15. 15:48
 18/26 anonim ***** válasza:
75%
A fontos személyekért sem érdemes feladni önmagunkat. Meg meghunyászkodni valaki előtt. Nem erről szól egy kapcsolat, akár baráti, akár szerelmi.
jan. 15. 15:48
 19/26 anonim ***** válasza:
66%
Dedós kisgyerekek vagytok.
jan. 15. 18:27
 20/26 anonim ***** válasza:
94%
Ő bántott meg és te akarod kiengesztelni?? Neked nyilván Kos a csillagjegyed, mert akkora birka vagy, hogy más nem is lehet.
jan. 15. 18:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!