Így kiengesztelhetem a rák férfit?
Figyelt kérdés
Megbántott szombat délután, akkor mondtam neki hogy hagyjon békén (hisztisen). Azóta nem beszéltünk, én is ignorálom őt, ő is ignorál engem. A haragudást lehet, hogy túlzásba vittem, de tegnap este odamentem hozzá és mondtam neki hogy most már nagyon hiányzik, amire ő csak annyit mondott hogy az jó. Ennyire még sosem hagyott békén, akármikor azt mondtam neki hogy hagyjon békén, sosem hagyott békén, amit én persze nem is akartam. Arra gondoltam, hogy holnap odamegyek hozzá egy tábla csokival és bocsánatot kérek tőle, és elmondom neki azt is hogy megbántott és azért viselkedtem így vele.jan. 15. 14:49
21/26 anonim válasza:
"Ennyire még sosem hagyott békén, akármikor azt mondtam neki hogy hagyjon békén"
😂😂😂😂
22/26 anonim válasza:
Rák férfiként mondom, hogy a férfiak szívéhez a hasukon keresztül vezet az út, de esetünkben úgy 15 cm-rel lejjebb...
23/26 anonim válasza:
Ez nagyon dedós...
Éretlenek vagytok mindketten és lelkisérültek
24/26 anonim válasza:
Semmi köze a személyiségéhez annak, hogy hogy álltak a csillagok amikor kikukucskált az anyukájából. Legegyszerűbb módja a kiengesztelésnek a már korábban említett orális szexuális szolgáltatás nyújtása, de ha ez számodra nem egy járható út, akkor egy szimpla beszélgetés is megteszi. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Ha te is olyan fontos vagy neki mint ő neked, akkor elég ha leültök dumálni és megbeszélitek a dolgot.
25/26 anonim válasza:
"Normális pasi, van más út is ahhoz, hogy kiengeszteljem, vagyis remélem."
Igazából egy 3-as felállás lenne jó 2 nő egy férfi !
26/26 anonim válasza:
Nem bírod, ha haragszanak rád, akkor sem, ha a másik bántott meg, mert összeomlasz, hogy akkor nem vagy szerethető? Miért fontos ő neked? Már rászoktál, kötődsz és sorsszerűséget keresel benne? Majd leszoksz róla és találsz normális kapcsolatot, ha már őszintén tudsz kommunikálni gondolatolvasási elvárások helyett. De amíg minden kritikánál a kardodba dőlsz, addig ugyanezt fogod ismételni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!