Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Manipulál vagy csak nem...

Manipulál vagy csak nem érdeklem? Miért viselkedik így a Skoripó férfi a kiszemelt nővel?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy skorpió férfival, ami viszont nagyon furcsa volt benne, hogy 1-1 nagyon-nagyon jól sikerült randi után rendszerint pár nappal már egyre ritkábban válaszolt az üzenetekre. Amikor viszont újra találkoztunk mindig teljesen odáig volt, le sem tudtam magamról vakarni. Eddig 5x találkoztunk, még nem feküdtünk le, de a következő találka már arról szólt volna, és ezt ő is tudta.

Ő magát amúgy rendes, őszinte férfinak vallotta, azt mondta, hogy nem ismerkedik mellettem mással. Az eltűnéseit pedig mindig azzal magyarázta, hogy elfoglalt, és amúgy is a személyes találkozót részesíti előnyben.

Egyszer azt olvasom a skorpiókról, hogy imád hódítani, máskor pedig azt, hogy neked kell rá nyomulni. Mivel a beszélgetésünk utolsó hetében szinte csak én kerestem meg, gondoltam hagyom egy kicsit, hogy hadd keressen ő is. Ennek az lett az eredménye, hogy már több mint 2 hete nem beszéltünk. Mi történt? Miért hívott akkor álomnőnek? Most tényleg azt várja, hogy én nyomuljak rá vagy már valamiért nem érdeklem? Tudom, már rég hagynom kellett volna a fenébe, de beleszerettem.

32/L

tegnap 20:08
A kérdező szavazást indított:
Manipulál és játssza az elérhetetlen
Lépj tovább, nem érdekled
3 szavazat
 1/2 Bálvány ***** válasza:
Tudom, te most őszintén hiszed, hogy ez asztrológiai kérdés, pedig k*rvára nem az. Másold át kérdésedet a párkapcsolati témákhoz!
tegnap 20:41
 2/2 anonim válasza:
A horoszkóp félrevezet, nem kell vele foglalkozni. A tényekkel foglalkozz. Nem látunk bele a férfi fejébe, se a tiedbe. Talán nem veszi a bátorságot, talán mást keres, talán éretlen egy kapcsolatra. Véleményem szerint, bármi lesz, nem kellene lefeküdnöd vele, amíg egy icipicit is ilyen bizonytalan marad a helyzet.
tegnap 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!