Mit mond a képletem?
Család
Barátságok
Munkahely/karrier
Párkapcsolat/szerelem
Egyéb
Mit fog hozni 2024 számomra?
Főleg a jövő év érdekel de a december maradék részére is kíváncsi vagyok ha van bármi...
Születtem: Székesfehérvár, 2000. május 2. 9:25
Köszönöm a válaszokat.
Mindenkinek kellemes ünnepeket é boldog 2024-et kívánok!
Csak miattad felvettem a nagykabátomat és kimentem a téli éjszakába,
hogy asztrolábiumommal megnézzem a Vizöntőben járó Hold fényénél, milyen fonalat szőnek számodra a Moirák. A kandallóban parázsló tűzet felpiszkálva megmelegítettem hátamat és most transzba esve leírom mit tartogat számodra a közeljövő.
A születési képleted egyedi jellegzetessége, hogy hat bolygó áll ott a Bikában. És ezek pedig nagyjából a 11. házba esnek.
Ezen életterület témái: pártfogók, barátok, álmok, társadalmi élet stb.
( [link]
Tehát életeted kb. ezek köré épül és ha az égbolton aktuálisan errefelé történik valami akkor az sorsodra is kihat.
A következő évben április 21 körül pedig nagyon különleges esemény várható. Az Uránusz együttáll a Jupiterrel, ketten együtt igába fogják a Bikát és felszántják vele a stabilitás, kiszámíthatóság, anyagi biztonság földjét. Májusban bejön ide még a Nap-Hold-Vénusz is hogy nagyobb legyen a kavarás. Tehát tavasszal lesz nálad bőven tabudöntögető történés itt a 11. ház témáiban. De ne szaladjunk ennyire előre!
A tógában filozofálgató, fiatal fiúkkal fajtalankodó görögök szerint a Te profekciós életéved most a 12. Ikrek házhoz kapcsolódik (menekülés, bezártság, önfeladás stb.), Merkúr úrral. Ez kb. annyit tesz, hogy
most szemünket az égen a Merkúrra kell vessük. Ott történhet valami a tranzitoknál. Születési Merkúroddal (gondolkodás, kommunikáció, hírhozó) most gyakorlatilag együttáll a tranzit Jupiter (nagy szerencse, hit, bölcsesség bolygója). Akkor mire várunk? Arra, hogy a Jupi retrográdból direktbe váltson és meginduljon a sors kereke. Ez december legvégén fog megtörténni. A 9. házban (külföld, magasfokú tanulmányok) álló Szaturnusz is szextillel segíti a szül. Merkúrod. A tranzit Merkúr pedig trigonnal támogat! Na most hogy rakjam ez így össze?
Talán egy külföldön élő jóbarátod felhív, és meghív magához pár-hétre hónapra? Egy rövid időre itthagyod a magyar taposómalmot egy külföldi kaland miatt?
Január 18-19 fele (amikor Hold is csatlakozik Jupiterhez) már szerintem tudni fogod. Majd küldj egy képeslapot az öreg Bálványnak és írd meg mivolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!