Mit mond a képletem?
Erre a most elkövetkezendő időszakra (barát/szerelem, család, munkahely/karrier,egyéb).
Most főleg a családi helyzetem érdekel. Mi zajlik velük?
Esetleg munkahelyemen valami?
Köszönöm a választ!
Születtem: Székesfehérvár, 2000.05.02. 9:25
Ide feltöltöttem a képletedet, ha van ismerősöd aki ért hozzá, akkor lehet elemezgetni. (Rák aszcendens, félrenéztem az előbb.)
A partnernél azt mutatja a képlet, hogy hozzád egy keményebb, gyakorlatias, Bak típusú nő illene, ez kiegyensúlyozná a te puhább személyiségedet, a te nő-vágyképed viszont egy érzéki nő. Ez nem biztos hogy jó.
Köszi.
Ez alatt pontosan mit kell érteni hogy más típusú nő illik hozzám mint amire vágyom, hátrányt jelent ez számomra?
A külviágban üzleti- és párkapcsolataidban, mindig a Bak személyiséget keresed. (De Nem kell a napjegyének feltétlenül Baknak lennie! Azonban nem árt.) Az passzol leginkább hozzád és nem csak a 7. ház miatt. Mivel sok bolygód van a Bikában így földjegyüekkel jól kijössz. A maradi, tétovázó Bika személyiségedet egy kardinális (de a földön járó) nő irányítja majd. A rossz nyelvek azt mondják majd: papucs férj leszel. De ebből azonban bőven van a világon. Kibirható. Egyszerűen igényled az erős kezet, aki észérvek mentén motíváló tud lenni életedben.
A szerelem nyelved azonban igényelne egy érzéki nőt. Na a Bak csajok azonban rigid, karót nyelt p*csák.
Ezt a kettőt lesz neked nehéz fejben összehozni. Azonban ilyen és hasonló problémákkal küzd az emberiség 99%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!