Mennyire illik össze a képletek alapján ez a két jegy ?
1998.08.17 11:15 Senta
2000.11.24 11:30 Kisvárda
Milyen két jegy? Talán két ember. Látom Te új hal vagy itt.
Gondolom már párban vagytok jóideje azért tiszták a szül időpontok. Nehezen hinném, hogy egy plátói szívszerelmed ennyire személyes adatot kiadott volna.
És mi értelme lenne ennek a vizsgálatnak? Mondjuk fel, ami neked az évek során kiderült?
Felesleges dolog ilyenre használni a szinasztriát.
Frappánsabb dolog nem jutott eszedbe?
pl.: Asszonyka hajlamos megcsalni téged?
Termékeny-e a méhe, érdemes belevetni magvaidat?
Házasság előtt megfontolandó-e vagyoni szerződést kötni?
Tudok képletet csinálni,és nem,nem azért nem csatoltam mert így kényelmesebb hanem szimplán nem gondoltam át,csak beírtam.
És nem,nem vagyok a sráccal együtt.Epp ismerkedési fázisban vagyunk,csak érdekelt,hogy mennyire illunk össze.Csatolom majd a képletet,Ha esetleg valaki még segítene.Ha nem, alapból felesleges.
nekem az a tapasztalatom, hogy konkret kerdesekben nagyon szivesen segitenek a hozzaertok, de igy "bebofogni" ket szuletesi abrat, hogy akkor hajra, nem tul szep (de ez csak az en velemenyem)
altalanos kepletelemzest meg a neten is tudsz lekerni tenyleg nagyvonalakban, szerintem erdekesebb az, hogy az aktualis bolygoallasok hogyan befolyasoljak peldaul az ismerkedesi fazist
sok sikert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!