Elakadtam, mi lehet a képletem elemzése?
Astro-seek-en beírod az adataid, kapsz egy angol gépi elemzést.
Egyébként meg a jeleket és fényszögeket nézve is összevadászhatod a neten.
A gépi leírás egy általános 'humbug'. Az informatika nem tart még ott, hogy egy 'vak' képletelemzésben valami személyre szólót eltaláljon. Az asztrológia elemzésben érdemben csak ott segít, ahol közvetlen kommunikáció van egy tapasztalt asztrológussal.
Egyébként csak önelemzési módszerenek jó. Ahhoz viszont k*rva sok időt kell belenyomni. Ha magadnak csinálod kb. 2 év (aktívan) amire alapszinten kapisgálod a témát (és belátod mennyire amatőr vagy még).
Aki az általános gépi elemzésekben kiigazodik, gondolom az youtube alapján szereli az autóját és a vakbélműtétet is leírás alapján csinálja otthona konyhaasztalon.
Nem baj ha elakadtál, évtizedeid lehetnek még hátra levedleni az anyagi világ kötöttségeit.
Ilyen érvénytelen kérdés után még biztosan kezdő vagy, mert ilyet nem lehet kérdezni. Nem is kell rá válaszolni.
Nem megy, az élettörténetből valószínűleg kilehet számítani, így kezdődik:
Megszülettem. 1995 november 5.én.
Délkeleten születtem meg, a rákferdítőtől keletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!