B. Ágota kérdése:
Interneten az asztrológiai képletemben az aszcendensemet hol tudom kiszamolni ?
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 19:42
1/13 anonim válasza:
Távoli bolygók és csillagok nem hatnak semmilyen módon az emberek személyiségére.
3/13 anonim válasza:
Tudni kell hozza a PONTOS születési időt
4/13 A kérdező kommentje:
Az astronet.hu oldalt tudtam = és aszcendensnek a szűzet számolta ki.
Es a te linked aszcendensnek az oroszlánt számolta ki.
2023. dec. 16. 10:09
5/13 Bálvány válasza:
Bár ilyen durva különbségekről nem tudtam, de az astronet.hu egy nő búlvár oldal, az astro-seek.com pedig profi asztrológia.
6/13 anonim válasza:
Hagyd az internetes oldalakat. Az enyémet egy asztrológus nézte meg, pontos születési idő, hely és dátum kellet hozzá. Évekig abban a tudatban voltam, hogy oroszlán az aszcendensem,aztán kiderült, hogy valami teljessen más.
8/13 anonim válasza:
6-os, ezzel vigyáznék mert ahány asztrológus annyi féle időpontba be tehet.
9/13 A kérdező kommentje:
Asztrológusnal mem voltam. A 3 óra 30 percet tudom.
A linkekert hála..
Es kartyaveteseket látok a youtubeon,a kartyavetok energiából,rezgésbol dolgoznak, archetipusok szimbolumrendszereből olvasnak a kártya lapokból.
(Nem joslasok.)
2023. dec. 16. 12:24
10/13 Bálvány válasza:
Írd ide a többi adatodat is és megszakertjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!