A 12 tökéletes páros az asztrológiában?
Kos férfi - Oroszlán nő
Bika férfi - Szűz nő
Ikrek férfi - Mérleg nő
Rák férfi - Skorpió nő
Oroszlán férfi - Nyilas nő
Szűz férfi - Bak nő
Mérleg férfi - Vízöntő nő
Skorpió férfi - Halak nő
Nyilas férfi - Kos nő
Bak férfi - Bika nő
Vízöntő férfi - Ikrek nő
Halak férfi - Rák nő
“Soul Mates - The Formula” V. Sylvan-tól (ez a könyv magyar fordításban nem hiszem, hogy megjelent) c. könyv is erről a 12 tökéletes párosról ír, akikre hosszantartó, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat vár.
Ha jobban megnézzük, mindegyik párosban a 2 jegy ugyanazon elemhez tartozik, a nő jegye viszont a zodiákus kör előrehaladási irányát követve eggyel tovább van.
Bika nő vagyok, engem a skorpió férfiak szoktak vonzani, a előző legkomolyabb kapcsolatom is skorpióval volt, illetve a jelenlegi párom, akivel már családot tervezünk, szintén az.
Bak párom soha nem volt és a leírásuk alapján ne is legyen. Kapzsi, anyagias, munkamániás, érzelemmentes, rideg, nem kezdeményező (mivel én se vagyok az, így várhatnánk a sült galambot🤣), nem képes kompromisszumra. Kéne a francnak ilyen pár, kösz kihagyom.
Nyilas férfi - Kos nő
Nyilas vagyok és a mostani barátnőm pont Kos.
Viszont tuti, hogy nemsokára szakítani fog velem. xD
Rák férfi-skorpió nő
Mi is ezek vagyunk és eddig ez a legintenzívebb és legharmonikusabb kapcsolatom. Ikerláng feeling
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!