Melyik horoszkópoknak megy a legjobban a párkapcsolat keresés?
Figyelt kérdés
Sokan írták hogy a halnak. De szerintem a skorpiónak se rossz. Mit gondoltok?2023. okt. 16. 08:35
11/15 anonim válasza:
Mérleg, még az analógiájában is benne van
12/15 anonim válasza:
Az ikrek tutira nem, én ikrek vagyok és viszonylag gyorsan megismerkedek bárkivel is, de nem párkapcsolat céljából, hanem szex miatt
13/15 anonim válasza:
Az Ikrek biztos nem megy a szexre xddd
Valahol máshol keresd ezt a szexes dolgot magadnál (5-ös ház, Mars, Vénusz, 8-as ház - ezekben leginkább)
14/15 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy milyen jegyűnek megy jobban. Egyéni képletet lehet nézni, mint 5-ös ház életöröm, 7-es ház házasság, 8-as ösztönök, vagy még mondjuk 3-as mint kommunikáció. És persze az egyes ház, mint fizikai külső. És akkor ezekben lehetnek ugye bolygók különböző jegyekben, amik fényszögekkel kapcsolódhatnak összekötve egyes területeket. Pl. a Szaturnusz tipikusan minimum megfontolttá tehet, de jelezhet komolyabb korlátot, sikertelenséget, vagy a Vénusz vonzást, szerencsét, a Jupiter bővölködést, a Hold szeszélyességet, a Nap uralkodást, a Mars aktivitást, kezdeményezőkészséget vagy agressziót... stb. És ez kaphat mind jó vagy rossz fényszögeket. Aszcendensen lévő Vénusszal pl. elég sikeres lehet valaki, főleg, ha nő.
15/15 anonim válasza:
A horoszkópok hatása a párkapcsolati sikerre sok tényezőtől függ, beleértve az asztrológiai házakat, bolygókat és aspektusokat. A Halak empatikus és érzékeny természete miatt sokan vonzódhatnak hozzájuk. A Skorpió szenvedélyes és mély érzelmi kapcsolatokat keres, ami vonzó lehet. Azonban más jegyek, mint például a Mérleg vagy az Oroszlán, szintén sikeresek lehetnek a párkapcsolat keresésében. Minden jegynek megvannak a saját erősségei és gyengeségei a kapcsolatok terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!