Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik horoszkópoknak megy a...

Melyik horoszkópoknak megy a legjobban a párkapcsolat keresés?

Figyelt kérdés
Sokan írták hogy a halnak. De szerintem a skorpiónak se rossz. Mit gondoltok?
2023. okt. 16. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem is hiszel az asztrológiában: [link]
2023. okt. 16. 09:07
 2/15 A kérdező kommentje:
1 - Szép photoshop. Megkerestem a kérdést és nincs is ott a válasz. Photoshop, vagy más program volt?
2023. okt. 16. 09:20
 3/15 anonim ***** válasza:

Ja, persze, azért is reagáltál egyből, ahogy törölték a válaszodat? :D

Itt követted el a hibát. Ha nem írsz oda, akkor nem lenne feltűnő, és elmenne ez a mese, de Te nem bírtad megállni.

2023. okt. 16. 09:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Miről hallucinálsz már megint? Azt ugye tudod, hogy arról nem kap értesítést az ember, ha törlik egy válaszát?
2023. okt. 16. 09:34
 5/15 anonim ***** válasza:
És hol írtam én arról, hogy értesítést kaptál volna? Te miért hallucinálsz?
2023. okt. 16. 09:36
 6/15 A kérdező kommentje:

5 - Akkor hogy tudtam egyből írni, ahogy törölték a válaszokat, ha nem is láttam, hogy törölték a válaszomat?

Logika level mínusz 50 :D

2023. okt. 16. 09:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Why beszélsz half angolul?
2023. okt. 16. 10:00
 8/15 anonim ***** válasza:

"Akkor hogy tudtam egyből írni, ahogy törölték a válaszokat, ha nem is láttam, hogy törölték a válaszomat?"

. Úgy, hogy korábban válaszoltál a kérdésre, ott volt a listában, láttad, hogy van új válasz, de csak azt láthattad, már, hogy én lebuktattalak, ezért odaböfögted a hülyeségedet.

Logika? Ja, az nálad sosem volt...

2023. okt. 16. 10:03
 9/15 A kérdező kommentje:
8 - Látom, van ám összeesküvéselmélet a fejedben. Inkább gondolkodj azon, melyik szentírás konszenzusos az asztrológiában :DDD
2023. okt. 16. 10:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Hosszu vagy rövid távú kapcsolatra gondolsz?
2023. okt. 16. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!