Melyik horoszkópoknak megy a legjobban a párkapcsolat keresés?
Figyelt kérdés
Sokan írták hogy a halnak. De szerintem a skorpiónak se rossz. Mit gondoltok?2023. okt. 16. 08:35
1/15 anonim válasza:
Nem is hiszel az asztrológiában: [link]
2/15 A kérdező kommentje:
1 - Szép photoshop. Megkerestem a kérdést és nincs is ott a válasz. Photoshop, vagy más program volt?
2023. okt. 16. 09:20
3/15 anonim válasza:
Ja, persze, azért is reagáltál egyből, ahogy törölték a válaszodat? :D
Itt követted el a hibát. Ha nem írsz oda, akkor nem lenne feltűnő, és elmenne ez a mese, de Te nem bírtad megállni.
4/15 A kérdező kommentje:
Miről hallucinálsz már megint? Azt ugye tudod, hogy arról nem kap értesítést az ember, ha törlik egy válaszát?
2023. okt. 16. 09:34
5/15 anonim válasza:
És hol írtam én arról, hogy értesítést kaptál volna? Te miért hallucinálsz?
6/15 A kérdező kommentje:
5 - Akkor hogy tudtam egyből írni, ahogy törölték a válaszokat, ha nem is láttam, hogy törölték a válaszomat?
Logika level mínusz 50 :D
2023. okt. 16. 09:45
8/15 anonim válasza:
"Akkor hogy tudtam egyből írni, ahogy törölték a válaszokat, ha nem is láttam, hogy törölték a válaszomat?"
. Úgy, hogy korábban válaszoltál a kérdésre, ott volt a listában, láttad, hogy van új válasz, de csak azt láthattad, már, hogy én lebuktattalak, ezért odaböfögted a hülyeségedet.
Logika? Ja, az nálad sosem volt...
9/15 A kérdező kommentje:
8 - Látom, van ám összeesküvéselmélet a fejedben. Inkább gondolkodj azon, melyik szentírás konszenzusos az asztrológiában :DDD
2023. okt. 16. 10:16
10/15 anonim válasza:
Hosszu vagy rövid távú kapcsolatra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!