Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire illik össze a rák nő...

Mennyire illik össze a rák nő a bak férfival?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
A horoszkóp szerint ideális. A valóságban se veled, se nélküled.
2010. okt. 17. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval. Én kerülöm őket, mert már a megjelenésük is irritál.
2010. okt. 17. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Masodik valaszolo: te rak vagy?

Olvastam, hogy par osszeillenek es mindketten csaladcentrikusak, a rak aki sok szeretetre vagyik, nagyon huvosnek talalhatja a bakot.

2010. okt. 17. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:

lesz egy jó időszak ami egyre romlik, majd nagyon nehezen elváltok, majd a rák megpróbálja helyrehozni a családját, a bak meg rengeteget fog elmélkedni depressziójába süllyedve.

Még tartják a kapcsolatot, de lehet, hogy jobb lesz mint valaha. Még nem tartanak ott.

Anyukám-rák élettársa(nem apám)bak húgom kos, én pedig skorpió vagyok. DE csak ők ketten állításuk szerint remekül kijönnének, ha csak ketten lennének!

2010. okt. 17. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen. Az aszcendensem meg Kos. Szép párosítás: Rák napjegy-Kos aszcendens, Vízöntő holdjegy....

Éveket tudnék azzal eltölteni, hogy mi mindent megtettem egy bizonyos Bakért. Semmi, szó szerint értsd, SEMMI nem volt jó neki.

2. válaszoló voltam

2010. okt. 18. 20:04
 6/10 mócárt válasza:
20%
Ez csak tőlük függ, nehogy már a csillagokra fogjuk az elcseszett kapcsolatokat...
2010. okt. 24. 07:41
 7/10 anonim válasza:
70%

Én (nő) rák jegyű vagyok, párom bak jegyű! Nagyon jól megvagyunk már 3 éve, jól kijövök vele, mint ember, mint társ, mint szerelem!

Asztrológiában jártas kolléganőm szerint jól összeillik ez a két jegy (víz-föld, szembenálló jegyek, de hasonló a céljuk). Ugyanakkor én sem vonnék le messzemenő következtetéseket csupán a horoszkópok alapján!

2010. okt. 24. 20:00
 8/10 anonim válasza:
tökéletes :) a nővérem bak a párja rák és lassan 5 éve együtt vannak és nem sokára esküvő lesz :) bár a beállítottságtól is függ meg a szerelem erőségétől :)
2010. okt. 30. 19:52
 9/10 anonim válasza:
A Bak férfiak általában nagyon makacs,önfejű,haragtartó emberek.A családjukat szeretik,de nem tudják igazából kimutatni az érzelmeiket.Eléggé munka mániásak ás mogorvák.Az én férjem is Bak,én Ikrek vagyok és sokat szenvedtem a természete miatt.A Rák nőhöz szerintem egy halak vagy más romantikusabb jegy illik.Sok függ a tolerancián és az alkalmazkodáson szerintem.
2010. nov. 2. 22:38
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2010. nov. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!