Mennyire illik össze a halak lány a szűz férfival?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 14:03
1/7 anonim válasza:
Állítólag a szűz férfi illik a legjobban a halak nőhöz.
2/7 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólóhoz. Én szűz vagyok, a barátnőm pedig halak. Másfél éve vagyunk együtt és a kisebb feélreértéseket leszámítva nem is veszekedtünk egyáltalán. Nagyon hasonló az érdeklődési körünk, stb., szal sztem 100%-ig összeillik.
3/7 anonim válasza:
100%-osan illetek!
Tökéletes párosítás:
Bika-Skorpió (+akik még jók: rák,bak, halak, szűz)
Bak-Rák(+ skorpió, bika,halak, szűz)
Halak-Szűz (+rák, bak, bika)
Oroszlán-Vízöntő (+nyilas, kos, ikrek,mérleg)
Nyilas-Ikrek(+ikrek, oroszlán, vízöntő, kos)
Mérleg-Kos
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne a horoszkópra alapozd a szerelmet.... Ha szeretitek egymást az bőven elég, nem? :)
6/7 anonim válasza:
Végeredményben, ki a halált érdekli, hogy az év melyik szakában születtél? Egyszerű: ha szereted, bízol benne, nem tudnál nélküle élni stb. akkor szereted, ha nem akkor nem.
7/7 anonim válasza:
szerintem is összeillenek :D <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!