Ma 10 000 000x-os napja van az évnek. Ilyenkor minden mágija sikerült?
"Az indiai-tibeti hagyomány szerint 4 tízmilliószoros nap létezik egy évben, amit a Dalai Láma irodája mindig közzétesz. Idén ez a négy nap a következő dátumokra esik:
2023. március 7.
2023. június 4.
2023. július 21.
2023. november 4.
Ezeken a különleges napokon a gondolatnak sokkal nagyobb ereje van, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokra érdemes koncentrálni, amit mindenképp el szeretnél érni. Bármi is legyen a fókusz most az életedben: legyen szó a magánéletedről vagy a karrieredről, az energiáidat mindenképp arra összpontosítsd, amiben szeretnél előbbre jutni. Ilyenkor érdemes konkrétan megfogalmaznod, hogy mit szeretnél. Persze emellett az is nagyon fontos, hogy felejtsd el a negatív gondolatokat, legalább erre az egy napra. Ehelyett koncentrálj a jóra és arra
Hát én nagy bánatomban volt már hogy megpróbáltam ilyen “tízmilliószoros” napon nagyon pozitív lenni, (nem mintha ezt tudná befolyásolni az ember, a gondolatait)
De mára már csak még kuszább az életem és még rosszabb, úgyhogy én nem hiszek benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!