Mit lehet látni a jövőmben?
Család, karrier, párkapcsolat szempontjából?
Mi lesz a szülőkkel, nagyszülőkkel, unokatestvérekkel stb. Mi összetartó vagy széthúzó család vagyunk? Lesz valami nagyobb változás vagy fordulat velem/velük? Valamint mikor fogok elköltözni otthonról (a szülőktől)?
Milyen szakmá(k)ban fogok dolgozni? A jelenlegi munkahelyem ahol vagyok nagyrészt ott fogok több időt eltölteni hosszútávon? Vagy lesz valami egész más amit most nem is gondolnék?
Lesz(nek) gyereke(i)m? Feleségem akivel házasodni fogok? Már nagyon szeretném hogy lehessen barátnőm.
Születtem: Székesfehérvár, 2000. 05. 02. 10:25
22/F
#10: "A radixon a Mars már nem áll együtt a másik 5 bolygóval, ergo nem a stellium része attól, hogy abban a jegyben áll."
Miért nem? Te hogyan definiálnád a stellium fogalmát???
Én ezt veszem alapul írják:
"a Zodiákus egy adott területén csoportosuló bolygók, általában 3 vagy attól több. gyakran többszörös konjunkció."
Egyébként művelődjön mindenki, ahogy szeretne, de ha Baktay Ervin könyvekkel kezdi akkor elmegy a kedve az egésztől. Abszolút nem kezdőknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!