Kisgyermeket várok, de Édesanyám bele szól a jövőmbe?
Nagyon régóta vágyom egy Kisbabára, és most áldott állapodba kerültem. Az Édesanyám nem örül ennek és azt akarja vetessem el, vagy adjam örökbe. Mindez azért, mert a Kedvesem nős. Mi már rég meg beszéltük, hogy nem szereti a feleségét és elfog tőle válni. De Édesanyám el ereszti a füle mellett és nem érdekli hogy szeretjük egymást. Szerinte a Kedvesem rossz ember és becsap. Azt is mondja rá hogy aggressziv, ami nem igaz. Egyetlen egyszer adott egy pofont de ez azóta sem fordult elő és nemis fog, ezt meg igérte.
De nagyon rossz hogy így megromlott a kapcsolatunk Édesanyámmal, hiszen mégis Ő az Édesanyám. Mit tennétek ilyen helyzetben?
8 hkm
Szerintem is a kedvesed rossz ember és becsap.
De te döntesz a babáról.
A kedvesed hogy fogadja a babát?
Van gyereke? Kicsi vagy felnőtt?
"Mi már rég meg beszéltük, hogy nem szereti a feleségét és elfog tőle válni."
Spoiler: nem fog.
Aki hazudik másnak (jelen esetben a feleségének), az miből gondolod, hogy pont neked nem fog? Ja, persze, te az Igaz Szerelme vagy, akivel sose tenne ilyet...
Döntsd el, megtartod-e a gyereket, ebbe nem szólhat bele senki, de apaságit ne írass, amíg nem biztos, hogy elválik a pasi, mert 10 év múlva nagyon macerás lesz a gyerek minden ügyintézéséhez kikérni egy olyan faszi engedélyét, akit kilenc éve nem láttál.
Szerintem is becsap. Sose fogja otthagyni a feleségét, már megtehette volna, mégsem tette.
Egyszer megpofozott...nos, szerintem is agresszív igen és a helyedben nem hogy gyereket nem szülnék neki, de jó messzire el is kerülném.
Ebben a sztoriban benne van minden, de minden közhely.
Nős pasi, terhes szerető, haragos anya, aki próbálja a lányát jobb belátásra bírni... ügyes, nagyon ügyes. Olyan, mint egy dél-amerikai szappanopera.
Ha véletlenül mégis igaz, akkor segítek: dehogy fog elválni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!