Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan bízzak a jobb jövőmben?

Hogyan bízzak a jobb jövőmben?

Figyelt kérdés

Beilleszkedési nehézségekkel küzdök kb. közepes szinten, nem vagyok a rettentő kirívóan fura, merev, de azért láthatóan csodabogár vagyok.

Testileg jelenleg nincs nagyobb betegség (autoimmun, rák) diagnosztizálva, de nem vagyok egészséges sem (nagyon gyenge izmok pl).

Idősek neveltek, így a betegség, a halál, sok temetés, rákos betegek szenvedésének végignézése vett körül.

A környezetem sem szerencsés. Munkanélküliség, rossz munkák, alacsony fizetés, szakmában/diplomának megfelelően elhelyezkedés kizárva. Egyébként van sejtésem, hogy ezek miért sikerültek így...

A környezetemben rengeteg ember él betegségekkel, gyógyszereket szednek.. Esetleg beilleszkedési gondok, önértékelési gondok vannak másoknál is.

Az elmúlt hónapokban fiatalok is haltak meg a környezetemben, egyik rákban.

Tud jó kedvem lenni, egész sokszor...

Viszont nem tudok bízni egy boldog párkapcsolatban, abban, hogy valaha az esküvőnket tervezzük; egy sok szempontból jó munkában (eleve nem tudom, mi akarok lenni, de az irodai munkák nem vonzanak), családban, gyereknevelésben nem tudok bízni...

El se tudom képzelni, hogy legyen valakim, aki mellett önmagam vagyok, elviseljük egymást, egyikünk se hal meg, és gyerekeket nevelünk...

2017. okt. 29. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt a sok bizalmatlanságot, kételyt és félelmet meg kell fognod és ki kell hajítanod egy kukába, bármilyen nehéz is, ugyanis ez mindig az utadba fog állni. Nem kell neked feltétlenül tudnod, hogy mi lesz mondjuk húsz év múlva, hisz elég nehéz is tervezni majd mindent úgy csinálni, de félni abszolút fölösleges, és te is látod, hogy nem segít. Koncentrálj a jó dolgokra, amiket önmagadban találsz, az ember élete végéig ismerkedik önmagával, tedd te is ezt, merülj a saját, és csakis a saját életedben és világodban, és úgyis ott én annál fogsz kikötni, amire igazán vágysz. Nem kell bízni a jövőben, mert kiismerhetetlen dolog, csak próbáld élvezni a jelened és elengedni a rossz érzéseidet, mert energiapazarlás.
2017. okt. 29. 10:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Kezd az utamba állni, igen. :S Ugyanis van, amit azért nem teszek meg, van, amikor azért nem lépek ki a komfortzónámból, azért nem lépek meg valamit, mert nem bírok bízni a jó eredményben.
2017. okt. 29. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:

"nagyon gyenge izmok" - és mi lenne ha elkezdenél ezen dolgozni - a karok-lábak összefüggenek az akaraterővel.

ezt ajánlanám a leírásod alapján ez segítő lenne neked:

[link]

----------- nézz utána----------

"El se tudom képzelni" - nem is kell, aki tetszik annak udvarolj, nem kell képzelegni.

2017. okt. 29. 10:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mi van ezzel az oldallal.... 10 éve volt, hogy ha az ember pötyögött percekig, minimum egy ctrl + c-t kellett nyomni, vagy jegyzettömbbe helyezni, mert még elveszhetett...

Szóval rövidebben, amit az előbb írtam és elveszett:

- Érdekesen nézne ki, ha egy lány udvarolna. :P

- Az úszást, kocogást, bringázást, túrázást szeretem. Elég sokat mozgok, így kezdem elérni azt a szintet erő terén, ahol azok vannak, akik SEMMIT sem mozognak.

2017. okt. 29. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor az "udvarolj" törölve, a többi marad

nem lehet egy képzelgésben bízni - majd találkozol olyan emberekkel, akikben bízol, olyannal akivel kölcsönösen szeretitek egymást és akkor alakulnak a dolgok

"eleve nem tudom, mi akarok lenni" - hány éves vagy, és mi érdekel? a kötelező megtanulnivalókon kívül, mi az, aminek uána olvasol, magadtól keresgélsz? és milyen kifejezésformát gyakorolsz? (ének, zene, írás, rajz, festés stb. valami KELL!)

2017. okt. 29. 11:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Megint elveszett... :@

Leginkább fotózom. A sütés-főzés nem tudom, kifejezésforma-e :D, azt is szeretek, csak a kevés szabadidőmben nincs lelkierőm.

Szerintem amúgy végülis MINDEN kifejezésforma, legfeltűnőbb az öltözködés: sportos, nőies, kettő között (nekem leginkább ez), divatos, divatja múlt, divattól független (kb. itt állok), így sminkel, úgy sminkel, nem sminkel (nem sminkelek).

2017. okt. 29. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:
24 vagyok amúgy. Az állásom mellett még tanulgatok, de...
2017. okt. 29. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy hogy TUDD ami most van, elmúlik. Az hogy mi lesz helyette, kizárólaj rajtad áll.
2017. okt. 29. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
*g
2017. okt. 29. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!