A kosok miért nem bírják elviselni a szűzeket?
A Merkúr a szűzben
Hold a bikában
Nap a szűzben
Vénusz az oroszlánban
Mars a skorpióban
Jupiter és Szaturnusz a bikában
Uránusz és Neptunusz a vízöntőben
És Plútó a nyilasban :D
Nem vagyok asztrológus, még csak érteni sem értek hozzá különösebben, így sajna nem tudok ebből semmit mondani :D de egy Halak sem szimplán csak Halak, ott van az összes többi bolygója, amik árnyalják a képet. Én pl. Halak vagyok, de inkább a depresszív fajtából. Ki lehet belőle emelni, tehát tudok én jókedvű lenni és "normális emberként" viselkedni, de magamtól nem megy. Nem vagyok nagyobb társaságba való ember, de ha jól érzem magam valahol, akkor ez ideiglenesen meg tud változni. Nyilván nem leszek a középpontban, de részt tudok venni a beszélgetésben, viccekben, stb. Ergo nekem külső hatásra tud előjönni csak az, ami másnak természetes. Ebben nagy szerepet játszik az is, hogy szinte minden bolygóm a Bakban áll, ami inkább egy rendszerező, "matematikus/közgazdász" jegy, föld típusú, szereti a nyugalmat, állandóságot, kiszámíthatóságot (de nyilván nem ez határoz meg egy embert, hiába vagyok nagyon bakos, én vagyok az egyik legnagyobb híve a változásnak, ha szükségét látom). Viszont vannak olyan Halak ismerőseim, akiknek a társasági léttel nincs problémájuk, sőt. De pl. teljesen más jellegű egy márciusi Halak is, mint egy februári.
Amúgy ha belegondolok, akkor az összes ember, akivel valaha igazán jóban voltam, az vagy Skorpió volt, vagy Szűz, erős Skorpió behatással. :D
Laylah pedig én bíztam benne hogy asztrológus vagy hamár a Merkúrt akartad megnézni és egy oraig kerestem a galériámban az ezer éve kifotozott képernyőképeimet a bolygóimról😂
Egyébként amit így leírtál magadról társasági életben halakként az totál egyezik a többi halak ismerősömmel. Akik amúgy februári halak bár én nem vettem még észre különbséget márciusi meg februári között :D
Milyen szimpatikus hangulat alakult ki itt a komment szekcióban. Ezt jo látni🤗
Hello mindenki
Szűz jegyűként szólok hozza
Nem szoktak utalni a kosok sőt!igen,egy kicsit más habitusunk van,de az nem ad okot gyűlöletre
Egyébként én jól kijövök a halacskákkal. 2exem és 2 bném is az. Attól hogy különbözőek vagyunk jól ki tudjuk egymast egészíteni. Én rávilagitok nekik a földi valóságra ok pedig megnyitják az érzelem csapomat🤗
Működő párosítás tud lenni. Nagyon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!